2013. augusztus 30., péntek

05x01- PROMO VIDEÓ & KÉPEK!

Kaptunk egy vadonatúj előzetest és 9 darab képet az 5.évad 1 részéből. A videóból következtetve a premier epizód igencsak izgalmas lesz. Pláne hogy Stefan helyett valószínűleg Silas-t figyelhetjük majd meg a képernyőn. A képeken Elena, Caroline, Bonnie és Jeremy szerepelnek. Valószínűleg a lányok épp beköltöznek a főiskolára. 


(Katt a képekre a nagyobb megtekintésért!)






2013. augusztus 29., csütörtök

4.ÉVAD: TÖRÖLT JELENETEK!

Már raktam közzé pár videót a törölt jelenetekről, amiket megtekinthettek ha visszatekertek kicsit. Most viszont hoztam még jó pár felvételt amik nem kerültek be a sorozat részeibe!
Jeremy & Bonnie:

Jeremy & Elena:

Elena & Bonnie(telefon):

Damon & Jeremy:

Caroline & Tyler(farkasként):

Elena & Bonnie:

Stefan & Damon:

Stefan & Silas & Damon:

ÚJABB SZEREPLŐ AZ 5.ÉVADBAN!





Nem rég tudtuk meg, hogy a hamarosan startoló 5.évadban Dr. Wes Maxfield karakterét Rick Cosnett fogja életre kelteni a képernyőn. Azt is elárulták, hogy bár Maxfield egy fantasztikus elme, de emellett öntelt is, s Caroline-al és Elena-val se fog túl jó kapcsolatot ápolni. A két lány a főiskolán fog majd vele találkozni, és az előző évadok eseményeiből következtethetünk, hogy ő is mindent tud majd a vámpírokkal teli kisváros titkairól.


2013. augusztus 28., szerda

INTERJÚ CANDICE ACCOLA-VAL: 5.ÉVAD!

Közelít az 5.évad és már a 3. rövid interjút kaptuk meg, ezúttal Candice Accola-ról. A 4.évados kedvenc jelenteiről beszél benne.

NINA: LUX JAPÁN SAMPON REKLÁM!

Régebben már írtam róla és hoztam is nektek képeket, most viszont megkaptuk a videót A Lux Japán Sampon reklámjáról melynek reklámarca Nina Dobrev volt! 


NÉHÁNY FORGATÁSI KÉP!

Egyelőre 3 új képet hoztam nektek a forgatásról. A BTS képeken szerepel Paul (Stefan/Silas?) illetve Elena és Damon két képen is!
(Nagyobb megtekintésért katt a képre!)







4.ÉVAD: ÚJABB TÖRÖLT JELENETEK!

Damon & Jeremy:


Damon & Stefan:


(Először több videót is találtam, de úgy látszik azokat a feltöltő valamiért letörölte. Ha újból kikerülnek frissítem a posztot és hozom a többi videót is!)



2013. augusztus 25., vasárnap

IAN A DELENA KAPCSOLATRÓL!

Ian a Digital Spy-nak mesélt arról, hogyan is fogadja majd  Damon a 4. évad fináléjában elhangzott  szerelmi vallomást Elenától az új évadban.

 "Végre megkapta a lányt. " Mondta Somerhalder. "Ez nagyon furcsa lesz Damon-nek. Elég sok évig  Katherine-be volt szerelmes, aki kihasznált egy 23 éves naiv férfit."

"Egy olyan lányba szerelmesnek lenni, aki így összetörte a szíved, majd hirtelen rátalálsz a lányra, aki a pontos hasonmása de 160 évvel fiatalabb."

 "Amit imádok ebben az évadban, az az, hogy a közönség már nagyon régóta várta ezt a kapcsolatot. De ne feledjük el, hogy ez a Vámpírnaplók. Hosszú ideig tartó boldogság itt nincs."

 Ian elmondta, hogy a sorozatban szerepelni olyan, mint egy házasság. Egy kapcsolat. Ami majdnem 10 hónap egy évből. Azt is hozzátette, hogy "irigy" Paul Wesley-re, amiért egy gonosz szerepet is játszhat Stefan karakterén kívül.

Forrás: Digital Spy


2013. augusztus 23., péntek

FRISS: DELENA!

Nem rég kaptuk a hírt az E!Online-tól miszerint az évad első felében valami nem természetfeletti dolog igen nagy kihatással lesz Elena és Damon kapcsolatára.
Szerintetek itt mire gondoltak? Esetleg Aaron-hoz és a féltékenységhez lesz köze? Egy viszont biztos; ez a Delena fanoknak nem éppen jó hír.

2013. augusztus 22., csütörtök

OLDAL-VÁLTOZÁSOK!

Nem tudom hányan láttátok már, de létrehoztam nektek 3 újítást is az oldalon. Az első elég feltűnő: a fejléc. Remélem mindenkinek tetszik,egyelőre nem tudtam jobbat szerkeszteni, de idővel majd beletanulok és igyekszem,hogy ez is minél jobb legyen!
Ezen kívül kiraktam egy új menüpontot Videók névvel. Sok érdekességet találhattok ott is, illetve vannak videós ismertetők a szereplőkről és vicces/bakis felvételek a sorozatról. Kukkantsatok be, remélem nem fogjátok megbánni.
És utolsó változásként kiraktam egy modult, egy űrlapot. Ez arra fog szolgálni, hogyha esetleg kérdésetek van, amit nem szeretnétek leírni a chat-be, véleményt kérnétek/mondatátok a sorozattal kapcsolatban, vagy egyszerűen szeretnétek kibeszélni a legújabb részeket itt megtehetitek. Természetesen teljesen névtelenül megy a dolog, én csak azt a nevet fogom látni amit ti megadtok, ez viszont bármi lehet! Szóval ilyen üzeneteket is nagyon szívesen várok!!!

Azt hiszem ennyi lett volna,köszönöm ha végigolvastátok és remélem minden tetszeni fog nektek!:)

5.ÉVAD: ÚJABB VISSZATÉRŐ SZEREPLŐ!

Nem rég derült ki, hogy Shaun Sipos egy visszatérő szereplő lesz a sorozat 5.évadjában. Aaron karakterét fogja alakítani, aki a múltja elől menekült a főiskolára. Itt találkozik majd Elenával aki lehet hogy majd vonzódik is a fiúhoz? Minden esetre ez nemsokára kiderül, ugyanis már hamarosan startol is az új évad, már nem kell sokat várnunk az első részig. És mivel Sipos karakterének jó esélye van a többszöri visszatérésre még az is elképzelhető, hogy Elenát egy idő után érzelmek fűzik majd Aaron-hoz.



4.ÉVAD: KIMARADT JELENET!

Kaptunk egy kimaradt jelenetet a 4. évadból, aminek bár egy része belekerült a sorozatban (azt itt nem látjuk) de így is sok újdonságot mutat. A videóban Stefan és Elena figyelhető meg!


4.ÉVAD: BAKIPARÁDÉ!

Idén is megkaptunk az idei, 4.évad bakiparádéját, ami szerintem igazán viccesre sikeredett. Jó szórakozást!

2013. augusztus 21., szerda

INTERJÚ MICHAEL TREVINO-VAL: 5.ÉVAD!

Mint tudjuk, Michael visszatér az 5.évadban Tyler-ként. A következő interjúban karaktere jövőjéről mesél.
Én őszintén szólva kíváncsi vagyok, hogy alakul majd a sorsa a hamarosan startoló évadban, hisz mint ahogy az a videóban is látszik, Klaust és Carolinet enyhe szálak fűzik össze.


2013. augusztus 20., kedd

05x02: DELENA!

Kaptunk egy fotót az 5.évad 2. részéből, a Delena párosról. Szerencsére már a premierig se kell sokat várni, és a képernyőn is követhetjük tovább a sorozatot, ami úgy tűnik, a Delena fanoknak igencsak kedvezni fog!
A képről tükröződik a boldogság és azt hiszem a páros szurkolói nevében is mondhatom, hogy reméljük ez Stefan megtalálása után se változik túlságosan. persze ki tudja, mi történik még. Hamarosan mindent megtudhatunk!


2013. augusztus 19., hétfő

APRÓSÁGOK: ÚJSÁGCIKKEK, SZAVAZÁS!

1. Először is szeretnék mindenkit megkérni, hogy oldalt szavazzon kedvenc férfikarakterére! 
2. Hozok nektek néhány mostani újságcikket, amiket találtam fellapozva a "készletem".

Ian Somerhalder minicikk (BRAVO):
Modern Noéként mentené az állatokat. Az emberek meg mentsék csak saját magukat.

Photoshop kép- Paul & Ian (BRAVO):
Eláruljuk: a fotó amely Ian Somerhaldert és Paul Wesleyt ábrázolja, ügyes Photosop-hamisítvány, és fékezhetetlenül terjed a neten. Ian reakciója: "Az ultimate Iphone-borító! @paulwesley, ez már hivatalos: rajtakaptak minket. Ideje, hogy elmond a feleségednek... Köszi @devinejoanne @jackie02, hogy lebuktattatok minket és vállaltátok ezt a sok melót, hogy ezt összehoztátok!" - írta az Instagramjám.

COSMOPOLITAN'S SUMMER BASH!

Kaptunk néhány új képet a Cosmopolitan's Summer Bash fotósorozatból, amik közül hoztam is nektek néhányat!



2013. augusztus 18., vasárnap

KAT GRAHAM: 5.ÉVAD!

Az egyik legmeghökkentőbb történés a Vámpírnaplók negyedik évadában minden bizonnyal Bonnie halála volt, ami rengeteg ablakot és ajtót nyitva hagyott, hiszen senki sem tudja, hogy milyen hatással lesz ez a tragédia például legjobb barátnőire, Elenára és Caroline-ra, akik együtt szerettek volna egyetemre menni vele, vagy éppen az egyetlen szereplőre, Jeremy-re, aki kapcsolatba tud lépni vele a túlvilágon.

 A Bonnie-t életre keltő Kat Graham néhány napja a The Hollywood Reporterrel ült le beszélgetni, az interjú során pedig természetesen szóba került, hogy miként fog alakulni a kapcsolatuk Jeremy-vel, aki az egyetlen társa most a bajban.

 „A show ott folytatódik ahol abbamaradt, vagyis, hogy Jeremy az egyetlen, aki látja őt, mivel ő az egyetlen, aki ugye látja a halottakat – kezdte viccelődve a 23 éves színésznő, majd így folytatta – Nagyon szereti a barátait, a családját és nem tud kapcsolatba lépni velük, így egyfajta intimitás keletkezik kettejük között. Ez pedig egy gyönyörű kapcsolat és hát egyedül Jeremy van most neki ott, igaz?”

 Kat szerint ez a túlvilági szál nagyon érdekes, mivel eddig csak néhányszor esett róla szó és igazából senki sem tudja, hogy mi is ez, így mindenképpen izgalmassá teszi az ötödik évadot. Arra kérdésre pedig, miszerint visszatér-e majd Bonnie az élők sorába, még ő maga sem tudja a választ, de neki megfelel bármelyik végkifejlet és izgatottan áll elébe a kihívásoknak akár újra élőként, akár arra az eshetőségre, hogy seprűnyélre pattanva búcsút vegyen mindentől.

Az interjút megnézhetitek az alábbi linken: http://www.youtube.com/watch?v=YMgWaWUfnrY


FRISSÍTÉSEK!

Frissítettem az oldal 'Színészek' menüpontját. Bővítettem még több érdekességgel, és a hivatalos twitter oldalakat is feltüntettem! Megpróbálok nektek utánanézni minden hivatalos weboldalnak amit kedvenceink csinálnak!:) Addig is ha van kedvetek nézzetek be.

És szeretném megköszönni a látogatottságot, az utóbbi pár napban hatalmasat növekedett a napi nézettség száma!!!!

2013. augusztus 17., szombat

ÚJ 4. ÉVADOS PROMO KÉPEK!

Újabb promo képeket kaptunk, viszont nem az 5. hanem a 4. évadhoz. Ez csak pár kép közülük, de ha mindet meg szeretnétek tekinteni kattintsatok a facebook oldalunkra ITT!


2013. augusztus 14., szerda

TEEN CHOICE AWARDS!

Nemrég megrendezésre került a 2013-as Teen Choice Awards, ahol jelen volt kedvenceink közül Nina Dobrev és Ian Somerhalder is! Mindketten nyertek díjat. (Ezen kívül jelen volt Katerina Graham és Steven R. Mcqueen)
  • Legjobb színész - sci fi/fantasy: Ian Somerhalder
  • Legjobb színésznő - sci fi/fantasy: Nina Dobrev
  • Legjobb TV Show - sci fi/fantasy: The Vampire Diaries
Ha valaki esetleg meg szeretné nézni a díjátadót ITT megteheti!


FRISSEK: 5.ÉVAD!

TV Guide:

Valamilyen infó van Stefan-ról/Silas-ről? - Andrew
 NATALIE: Ahogy már korábban is elárultuk, a csapatnak nem fog sokáig tartani, mire rájönnek, hogy nem Stefan járkál közöttük. De előtte készüljetek fel a legfurcsább újraegyesülésre, amit valaha láttatok, ahol a Salvatore-ok szó szerint "szétölelik" magukat. És ki gondolná, hogy egy ölelés Stefan-tól kelti életre a bizonytalanságot Damon-ben?


E! Online:

Szó szerint meghalok, ha nem kapok egy kis infómorzsát a TVD új évadával kapcsolatban! Kérlek Titeket, valami jó hírt mondjatok.
 Idén senki sem fog meghalni. Csak vicceltem! Gyerünk, ez a Vámpírnaplók, ahol több a halálesetek száma, mint a jóképű embereké... és ez sokat el is mond! Annyit elárulhatok, hogy Elena és Caroline egyik csoporttársuk halálát fogják felfedezni, mikor októberben láthatjuk őket a főiskolán. A gyász azonban egy lehetséges romantikával is társulhat, hiszen a csoporttárs halála a hölgyeket egy új szerelmi szál felé sodorja: Aaronhoz, a jóképű felsőéveshez, akinek köze lehet az elhalálozotthoz.

2013. augusztus 11., vasárnap

2013. augusztus 2., péntek

5.ÉVAD-1.RÉSZ:CÍM!

Kiderült az október 3-i premier epizód címe, amire már nem is kell olyan sokat várnunk!
Az 05x01 az I Know What You Did Last Summer címet kapta ami magyarul annyit jelent: Tudom mit tettél tavaly nyáron. 

A LEGUTÓBBI FRISSEK!

Néhány általános dolgot figyelembe véve, megtudhatnánk egy kicsit többet a The Vampire Diaries-ról?
Ausiello: A sorozatban megint ugrunk egyet az időben. Caroline Dries producer elárulta, hogy az évad 3. epizódja egy flashback (visszatekintős) rész lesz. "Ez egy olyan évtized, melyet még nem láttunk." - mondta. "És nagyon, nagyon jó lesz." 

 Bármilyen infó Rebekah-ról és Matt-ről a The Vampire Diaries-ban vagy a The Originals-ben? Imádom őket! - Maggie 
NATALIE: Bár nem zárjuk ki a crossover lehetőségét, Claire Holt biztos abban, hogy a páros boldog pillanatai véget értek. "Az utolsó részben Matt azt mondta neki, hogy vámpírmentesen kell élnie. Rebekah jól érzi magát, körbejárják a világot, hogy aztán továbblépjen New Orleans-ba, hogy még több férfit csábítson el."