2014. február 28., péntek

05x14-NO EXIT!

Az 05x14-No Exit című epizódhoz már vannak magyar feliratos linkek, de egyelőre nem Indavideo-sak.
Online magyar felirattal: Nezzsorozatokat.info (több link)
Online angol felirattal: Indavideo
Eredeti nyelven: Rapidgator, Netload, Filefactory
Magyar felirat: -



05x15-GONE GIRL: ELŐZETES!

Megkaptuk a jövő heti rész, az 05x15-Gone Girl bővített előzetesét!
(Az eheti rész feliratáról még nincs hír, de amint kész lesz kirakom!)


2014. február 27., csütörtök

3.ÉVAD: VETÍTÉS!

Mint tudjuk, ma kezdték el a Vámpírnaplók 3.évadának szinkronizálását. Mostanra azt is megtudtuk, hogy az első részt mikor láthatjuk a képernyőm, ugyanis bejelentették, hogy a sorozat a Cool Tv, április 22-én fog elstartolni. Egyelőre nem kaptunk pontos időpontot, de mint ahogy általában szokott lenni, valószínűleg most is a késő esti órákra fogják tenni. 


2014. február 25., kedd

05x14-MÁSODIK RÉSZLET!

Már meg is kaptuk a The Vampire Diaires csütörtökön érkező, 05x14-No Exit című epizódjának második részletét, melyben Stefan és az Elena testébe bújt Katherine beszélget, és utóbbi egy kijavított infóval majdnem le is leplezi magát. 


TO: 01x14-KANADAI ELŐZETES

Ma este vetítik Amerikában a The Originals 01x14-Long Way Back From Hell című epizódját, amihez hoztam nektek egy kanadai előzetest is. 


2014. február 23., vasárnap

3.ÉVAD: SZINKRON!

Úgy látszik már hivatalos: február 27-én, pont aznap mikor a Vámpírnaplók visszatér a téli szünetről, elkezdik felvenni a 3.évad szinkronos változatát! A lehetséges csatornák a Cool és az RTL Klub, de egyelőre még nem tudni pontosan hol fogják leadni. A vetítésről, és minden másról, majd később is hozok bővebb infókat, ha lehet majd tudni bármi újat. Régóta vártak már erre a fanok, (szerintem) mindenki kíváncsi, hogy mit fognak kihozni szinkronosan az évadból, melyben ugye tudjuk, hogy nagy szerepet kap az Ősi család is. 


2014. február 22., szombat

05x14-ELSŐ RÉSZLET!

Jövőhéten érkezik a Vámpírnaplók 05x14-No Exit című epizódja, melynek megkaptuk az első részletét. A videóban Tyler és Caroline folytat egy elég kínos beszélgetést melybe hirtelen Nadia és Matt is belecsöppen.


2014. február 21., péntek

05x15-PROMO KÉPEK

Most nem csak a 05x14, de a rá következő epizód, az 05x15-Gone Girl promo képeit is megkaptuk! Megint csak izgalmas résznek nézhetünk elébe. (Nagyobb megtekintésért kattintsatok rájuk.)








05x14-PROMO KÉPEK!

Megkaptuk az 05x14-No Exit című epizód promo képeit. (A nagyobb megtekintéséért kattintsatok rájuk.)







SPOILEREK!

Stefan és Katherine össze fog még jönni a The Vampire Diariesban? 
Nos, Katherine elérte, amit akart, most, hogy átvette Elena teste felett az irányítást. Közel kerülnek egymáshoz a visszatérő epizódban, mikor útra kelnek és megszállnak egy motelben. És lesz egy gőzölgős zuhany jelenet is!

Alig várom, hogy a The Originals visszatérjen a szünetről! 
Én is! Elijah viszont nem biztos, hogy annyira várja, hiszen a Hayley és a testvérei közti választás következményeivel kell szembenéznie. "A bűntudat és a szégyen kavarog Elijahban." - árulta el Julie Plec, az executive producer. "A következő epizódban végig azon fog fáradozni, hogy megmentse családját, s újra eggyé kovácsolja őket, annak ellenére, hogy folyamatosan támadják őket." Szerencsétlenségükre, az Eredeti családnak nem csak a boszorkányokkal gyűlik meg a baja, mert az évad egy későbbi fejezetében a vérfarkasok is beszállnak a harcba.

Imádom Enzót, szóval még több infó érdekelne a szerelmi életéről. 
Heather Hemmens fogja megszemélyesíteni Lorenzo rég elveszett szerelmét, akivel a férfi 1953-ban találkozott. Mit árulhatunk el róla? Ő egy kedves, aranyos és vonzó orvostanhallgató, aki ezek mellett még bátor és együttérző is. Az Enzóhoz fűződő érzései pedig veszélyes szituációkba fogják keverni. Maggiet többször is megemlítik majd, de csak a 19. epizódban láthatjuk őt. Hogy a jelenben vagy visszatekintésekben, azt még nem tudjuk. Ami Luke-ot (Chris Brochu) illeti, a Whitmore Főiskola új diákját, annyit elmondhatunk, hogy vele nyerhetünk betekintést a boszorkányok és az Utazók közti háborúba, pontosabban abba, hogy ez mit is jelent a hasonmásokra nézve.




2014. február 18., kedd

KAT GRAHAM: UN REFUGEE AGENCY

Gondoltam így a szünet alatt megpróbálok nektek minél több érdekességet, és új hírt, interjút összeszedni, hogy addig se unatkozzatok. Kat Graham például nem is olyan rég, januárban az UN Refugee Agency-vel Jordan-be, egy menekülttáborba látogatott. Kat rengeteg időt töltött az ottani családokkal, akik üdvözölték és sok történetet osztottak meg vele. Ezt nyilatkozta:
"Megtiszteltetés számomra, hogy megkaptam a lehetőséget segíteni, fényt vinni a szíriai, menekült emberek életébe, és remélem, hogy csatlakozni fognak hozzám az UNHCR fontos munkájának támogatásában." (saját fordítás)

"Az a három nap januárban megváltoztatta az életemet"-mondta Kat."Megosztották velem a kávéjukat, a teát,és a családi ételt. Mindegy mijük volt (habár nem volt olyan sok) de megosztották velem."




SPOILEREK!

- Stefan és Caroline rájönnek, hogy Katherine van Elena testében.

- Tyler és Caroline végre rendezik a konfliktusaikat.

- Elméletileg biztos, hogy Elena lelke vissza fog kerülni a testébe. (05x16)

- Kapni fogunk egy visszatekintős jelenetet az 1.részre. (05x17)

- Thierry-t utoljára láthattuk a The Originalsban?
  Nem, kifejezetten nem tűnt el a srác. Julie Plec elmondása szerint Thierry fel fog még tűnni esetleg-talán-       valószínűleg és 'pont kéznél lesz majd az egyik karakternek'.

- Nem hiszem el, hogy Damon vámpírokból táplálkozik! Mi vár még ránk a The Vampire         Diariesban?
  Mindenki jobban teszi, ha messze elkerüli őt! A csapatunk természetesen pont az ellenkezőjét fogja tenni.    "Caroline a figyelmét arra fogja irányítani, hogy kitalálja, mire képes ez a vírus." - mondta Candice Accola.  "És kapni fogunk egy nagy 'reggeli ébresztést' az új mitológiáról, amiről lassan megtudunk mindent az évad    során: az Utazókról, hogy micsoda, kicsodákból áll és mit miért tesznek." Tipp: nem egy vándorcirkusz.

IAN SOMERHALDER: 9 MILLIÓ!

Nem rég Ian Somerhalder Facebook rajongói oldala átlépte a 9 millió lájkot, melyet a színész egy nagyon aranyos videóval köszönt meg a fanoknak!


2014. február 14., péntek

BOLDOG VALENTIN NAPOT!

Bizonyára mindenki tudja milyen nap van ma, február 10-én, úgyhogy ezúton szeretnék ezzel a három helyes vámpír/hibrid pasival mindenkinek Boldog Valentin Napot Kívánni! (Nagyobb méretért kattintsatok rájuk!)




ÚJ ÉVADOK!

Most már hivatalos: berendelték a Vámpírnaplók 6. , és a The Originals 2.évadját! Ennek gondolom mindenki örül, kíváncsi vagyok mit tartogat majd a folytatás mindkét sorozat esetében!


2014. február 13., csütörtök

KÉRDŐÍV!

Először is szeretném megköszönni mindenkinek aki eddig kitöltötte a kérdőívet, amit az oldalhoz készítettem. Természetesen ez továbbra is kint fog maradni, és nagyon nagyon örülnék neki ha minél többen belenéznétek! Elolvastam a válaszokat, sokkal egyet is értek, ezért a hétvége folyamán ha lesz elég időm, megpróbálok eleget tenni azoknak, amit a legtöbben szerettetek volna. Jó érzés volt olvasgatni a válaszaitokat, pláne, hogy már elmúltunk 1 évesek, és ennyi idő alatt ilyen sokan vagytok jó véleménnyel az oldalról! Gondoltam kiírom, hisz nem magamért csinálom az oldalt (persze nem csinálnám ha nem akarnám) hanem értetek! Szóval köszönöm szépen mindenkinek aki kitöltötte a kérdőívet, vagy követi az oldalt!

ÚJ GONOSZ LÁTHATÁRON!

Raffi Barsoumian fogja életre kelteni Markos karakterét akire, mint kiderült, a sorozat legújabb gonosz karaktereként kell gondolnunk. Egyelőre annyit tudunk róla, hogy természetesen köve van az Utazókhoz és több követője is lesz. Markost először az évad 17.epizódjában láthatjuk.


TO: 01x14-PROMO KÉPEK!

A The Originals következő része az 01x14-Long Way Back From Hell lesz, melynek megkaptuk a promócionális képeit is. Megfigyelhetjük rajtuk Klaust, Rebekah-t, Elijah-t és Genevieve-t is. (A képek nagyobb megtekintéséért kattintsatok rájuk.)