2013. november 30., szombat

SPOILEREK!

Valamilyen hír a Vámpírnaplókkal kapcsolatban? 
Most, hogy Damon Augustine múltjára fény derült, készüljetek fel néhány 'igazán király visszatekintésre', a december 5-i epizódban. Ian Somerhalder elárulta, hogy a jelenetek brutálisak és őrültek lesznek. Olyannyira, hogy Nina Dobrev ezt fűzte hozzá: "Undorító volt. Nem vagyok jó az ilyen típusú dolgokban és utáltam is nézni. Valószínűleg be fogom csukni a szemem, ha majd nézem a TV-ben."

Tudtok bármilyen infóval szolgálni Damon visszatekintéséről a következő epizódban? 
Azon kívűl, hogy az 1950-es évek Damon-jét láthatjuk bőrszerkóban és hasonlók? Nos, mikor Dr. Maxfield tesztelni fog rajta valamit, az Damon-t emlékeztetni fogja arra, amikor tűvel szúrkálták. Ez pedig előhoz egy másik emléket is, egy régóta nem látott Salvatore rokonról.

Figyelembe véve Bonnie új szerepét a Vámpírnaplókban, mint a Túlvilág horgonya, lehetőségünk lesz majd ismerős arcokat látni? 
Hogy trükkösen válaszoljunk kérdésedre, itt van, mit mondott Kat Graham: "Igen, Bonnie-t nagyon sok ismerős arc fogja meglátogatni. Sok ismerős arcot fogtok látni." - mondta nevetve, s hozzátette: "Tetszik, ahogyan megválaszoltam a kérdést. Megyek és hátba veregetem magam."

05x09-RÉSZLET!

Eljött ez a nap is, megkaptuk az 05x09-The Cell című epizód első részletét!!!! Láthatunk benne egy Stefan-Caroline párbeszédet illetve egy rövidebb visszatekintést is!


2013. november 26., kedd

TVD & TO!

 TVD: 05x09-THE CELL!
Mint ahogy azt többen tudjátok, a Vámpírnaplók 05x09-es része csak december 5-én érkezik este 20:00-kor. Magyar vetítés szerint 6-án 02:00-kor lehet majd megnézni az epizódot!
Epizódismertető:
VISSZATEKINTÉS DAMON SÖTÉT MÚLTJÁBA - Stefan továbbra is készségesen ajánlja támogatását Katherine-nek, miközben próbálja saját fájdalmát álcázni, míg Caroline meg nem jelenik egy szokatlan terápiával. Miután megpróbálta kárpótolni Caroline-t, Elena annyira aggódik Damon miatt, hogy Aaron-hoz fordul segítségért. Később Damon egy szörnyű megpróbáltatást mesél el Elenának a múltjából, amit évtizedekig titokban tartott, a lány pedig zavaró információkat oszt meg Damon-nel, amit most tudott csak meg saját családjáról. Végül, Aaron egy kétségbeesett cselekedetre szánja el magát a Dr. Wes-szel folytatott beszélgetés után.

TO: 01x08-THE RIVER IN REVERSE!
A The Originals ezzel szemben most tartotta a két hetes szünetét, s a múlt héten nem kaptunk új epizódot! Az 01x08-as részt  november 26-án vetítik Amerikában, míg itthon hajnalban 27-én láthatjuk leghamarabb (ugyan azokban az órákban mint a TVD-t.)
Epizódismertető:
A HÁBORÚ ELSŐ CSATÁJA - Rebekah egy nehéz döntéssel néz szembe, s Kieran atyához fordul útmutatásért. Elijah a nemrég Klaus-szal művelt dolgának következményeivel küzd meg. Hayley még mindig Elijah oldalán áll, de hirtelen egy rejtélyes alak felé húz, aki titkokat fed fel a lány múltjából. Eközben a megzavarodott Cami egy rejtélyes üzenet értelmét próbálja megoldani. Végül, mikor a gyanútlan Marcel rádöbben néhány nyugtalanító információra, melynek Klaus-hoz is köze van, az összecsapásnak egy meglepő fordulat tesz pontot a végére.

05x08-RE#ASH

Mint mindig, most is kaptunk egy Rehash részt, a legutóbbi, 05x08-Dead Man On Campus című epizódhoz. Ahogy általában most is Arielle Kebbel vezeti a műsort!


2013. november 22., péntek

05x10- EPIZÓDISMERTETŐ

Megakaptuk az 05x10-Fifty Shades of Grayson című rész hivatalos epizódismertetőjét!

DAMON MÚLTJA VISSZATÉRT, HOGY KÍSÉRTSE ŐT - Damon rádöbben, hogy Elena veszélyben van, s igénybe veszi Stefan segítségét, hogy megtalálják. A testvérek látogatást tesznek Aaron-nél és Damon sokkolja Stefan-t az információkkal, melyeket elmond neki Aaron családjáról. Kísérletképpen, hogy megállítsa Damon-t, Dr. Wes beveti titkos fegyverét, arra kényszerítve Damon-t, hogy szembenézzen múltja azon részével, melyről azt hitte, örökre eltávozott, valamint a több évtizedig tervezett bosszújának következményeivel. Eközben, Elena teljesen elszörnyed, mikor Wes a Whitmore Főiskola sötét múltjáról vall neki, s rádöbben a professzor végső céljára. Végül, a dühöngő Katherine Matt-hez fordul segítségért, míg rá nem jön, hogy Nadia lehet az egyetlen, aki megoldást tud találni a problémájára.

05x08-DEAD MAN ON CAMPUS


Egy gyors helyzetjelentés az új résszel kapcsolatban:
Egyelőre csak angolul és angol felirattal lehet megnézni IDE kattintva, illetve amíg el nem készül a magyar felirat hozom nektek a letöltési linkeket!

Magyar felirat:
Eredeti nyelven:
Természetesen kint lesz az oldalon a magyar feliratos link is, amit az erre kijelölt menüpontba találhattok majd meg.--->TVD-5.évad Online magyar felirattal!

05x09-The Cell: Promo!








2013. november 20., szerda

SPOILEREK

E!Online:

Nem hazudok, a múlt heti epizód azon jelenete, melyben egyszerre láthattuk a három, Nina Dobrev által alakított karaktert, teljesen lázba hozott, szóval elég szomorú voltam, hogy Amara meghalt. Mondjátok, hogy Katherine-nel minden rendben lesz! 
A dolgok nem állnak annyira jól kedvenc, flegma vámpírból emberré vált Katherine-ünk számára, aki pedig kénytelen lesz a körülötte lévőkre támaszkodni. "Ahogy gyengébbé válik, Nadia egyre jobban fog azért harcolni, hogy vigyázhasson rá, s hogy az élete részesévé tegye." Nina Dobrev viszont nem pihenhet le egy másodpercre sem, ugyanis ezt árulta el: "Voltak célozgatások egy negyedik hasonmásra is, bár jelenleg még nem csináltunk semmit, így nem mondhatom biztosra." Szegény lány, valaki küldje el vakációzni!

Illetve néhány friss:

  •  Kat Graham nyilatkozta a Tv Guide-nak: "Nagyon meg fogtok lepődni, mikor megtudjátok, ki is lesz az új ellenség. Várom már, hogy láthassam őt, mint gonosz." - mondta a színésznő. Az is megtudtuk, hogy az  új ellenség férfi lesz, s láthattuk őt már korábban is. 
  • Ian a 100.epizódról:A napokban Ian twitterére egy érdekes poszt került ki, melyben a színész a közelgő 100.epizód eseményeiről mesélt nekünk. Később ezt mondta egy interjúban:"Nagyon sok mindent tudunk meg Katherine-ről, s intenzív részét alkotja majd a történetnek. Stefan, Damon és Elena három különböző módon akarnak dűlőre jutni vele. Damon szeretné holtan látni, szóval érdekes lesz."







RE#ASH - 05x07

Mint mindig most is kaptunk egy Rehash-t az előző 05x07-es részről melyben (mint általában) Arielle beszél nekünk, viszont a szokásoktól eltérően a Whitmore Főiskola díszletei között vezette a műsort!


05x08-RÉSZLET

Megkaptuk az 05x08-Dead Man On Campus című epizód első részletét, amiben Stefan és Damon látható.


2013. november 18., hétfő

05x10-PROMO KÉPEK

Kaptunk 3 db promo képet az 05x10-Fifty Shades of Greyson című epizódhoz, melyeken Damon, Stefan és Aaron látható! (A képek nagyobb megtekintéséért katt rájuk.)



2013. november 16., szombat

05x09-ÚJ PROMO KÉPEK

Kaptunk 4 db új promo képet az 05x09-The Cell című epizódhoz! 
(Nagyobb megtekintéséért katt a képekre!)



05x07-DEATH AND THE MAIDEN


Eredeti nyelven: 
Feliratok:
Rhenie felirata már égetésre került, de még nincs kész! Az 5.évad menüpontba az általa fordított videót fogom kitenni!


05x08-ELŐZETES!

A következő, 05x08-Dead Man On Campus című rész után 2 hét szünet fog következni sajnos! Addig is nézzétek meg ennek az epizódnak az előzetesét!


2013. november 15., péntek

SPOILEREK!

Ha a Vámpírnaplókból ismert Silas-nek és Amarának el lett rendelve, hogy együtt legyenek és Stefan meg Elena egymás igaz szerelmei, akkor kicsoda Katherine-é? Hiányzik innen egy harmadik, Paul Wesley által alakított karakter. Vagy teljesen félreértettem?
Vlada Gelman továbította az üzenetedet Julie Plec-nek, aki természetesen kérdéssel válaszolt. "Meg kell kérdezned magadtól: Lehetséges, hogy Katherine igaz szerelme Stefan, s akkor egy másik hasonmás kerülne be a képbe? Sosem tudhatod." - mondta furfangosan Plec. "A kulcsszó, hogy mindezt az univerzum rendelte el. Valós egyáltalán ez az univerzum? Igaza van? Talán egy ősi próféciáról lenne szó, ami bemocskolódott az évek folyamán? Ez is része lesz annak, ahogyan látjuk előrehaladni a kapcsolatukat, s ez miképp változtatja meg."

Tudnátok bármilyen infót megosztani a The Vampire Diares-zel kapcsolatban? 
Nadia megjelenik a mai epizódban Caroline főiskolai szobájában, hogy beszéljen édesanyjával, Katherine-nel - de ne számítsatok a szokásos családi összeborulásra. ""Kettejük között hatalmi harc alakul ki, Katherine pedig felcímkézettnek érzi magát. Most, hogy gyengébb lett, Nadia próbálja megvédeni anyját, s az élete részesévé tenni, de Katherine olyan dolgokat tesz, ami egyértelművé teszi a lánya számára, hogy nem érdekli őt. Nem jó a másokkal való törődésben. Közben rádöbbennek a nézők, hogy Katherine szeretné ezt a kapcsolatot. Csak nagyban tesz rá." - árulta el Nina Dobrev.

Klaus visszatér Mystic Falls-ba a Vámpírnaplók ötödik évadában. 
 Azt sajnos nem árulták el, miért, de Joseph biztosan fel fog tűnni az anyasorozatban. Korábban kiderült, hogy az egyik Vámpírnaplókból ismert karaktert el fogják rabolni, s sokak fantáziája máris beindult, így Caroline-re gondolnak. Talán Klaus ezért térne vissza a városba? Hogy megtalálja szeretett szőke vámpírját? Esély van arra is, hogy Klaus a Vámpírnaplók 100. epizódjában fog feltűnni, több ismerős arc mellett. Candice Accola pedig elárulta, hogy ez a rajongók kedvenc része lesz.

Forrás: vampire-d.net

05x09-THE CELL

Epizódismertető:


VISSZATEKINTÉS DAMON SÖTÉT MÚLTJÁBA - Stefan továbbra is készségesen ajánlja támogatását Katherine-nek, miközben próbálja saját fájdalmát álcázni, míg Caroline meg nem jelenik egy szokatlan terápiával. Miután megpróbálta kárpótolni Caroline-t, Elena annyira aggódik Damon miatt, hogy Aaron-hoz fordul segítségért. Később Damon egy szörnyű megpróbáltatást mesél el Elenának a múltjából, amit évtizedekig titokban tartott, a lány pedig zavaró információkat oszt meg Damon-nel, amit most tudott csak meg saját családjáról. Végül, Aaron egy kétségbeesett cselekedetre szánja el magát a Dr. Wes-szel folytatott beszélgetés után.


Promo képek:
(A képek nagyobb megtekintéséért katt rájuk!)



ÚJ RÉSZ!

Nos, egyelőre csak angolul, illetve angol felirattal lehet megtekinteni az új részt, de legyetek türelemmel! Mint mindig, amint kikerül a magyar feliratos változat, hozom! A nezzsorozatokat.info nevű oldalt követve viszont ti is megnézhetitek (aki esetleg ért angolul akár eredeti nyelven is) mivel ide mindig hamarabb kerül fel mint Indavideóra!

2013. november 12., kedd

SPOILEREK!

The Originals:

Nem rég kaptuk meg a hírt, miszerint a CW bejelentette hogy a The Originals teljes évada összesen 22.epizódos lesz. A sorozat követői boldogok lehetnek, hisz ez csak is a nézettségnek köszönhető!

E!Online:

Annyira örülök, hogy Katherine nem halt meg a The Vampire Diaries-ban! Mi lesz vele?
 SZE-RE-LEM. Bár ez amolyan egyoldalú szerelemnek nevezhető, amit az egyik Salvatore fiú iránt érez, s meg fogjuk tudni, ki az. "Természetesen ez a hosszadalmas szerelmi története nem elfelejtendő, melyet az egyik Salvatore iránt érez, s az epizódok előrehaladtával egyre többet tudunk meg." - árulta el Nina Dobrev. "Csak az egyiket szereti... és erre a nézők is rájönnek majd."

ÜNNEPLÉS: 100.EPIZÓD!

Mint azt tudjuk, közelít a sorozat 100. epizódja, melyet a csapat a napokban meg is ünnepelt. Sok olyan szereplő is jelen volt akit már kiírtak a sorozatból, s mint a képen is látszik az egész tetőpontja a torta volt! Én személy szerint nagyon szeretem ezt a sorozatot, és jó látni, hogy az első részek óta töretlen népszerűségnek örvend!!! 


2013. november 9., szombat

A 100. EPIZÓDRÓL!


  • Olga Fonda(Nadia Petrova): "Egy dolgot elárulhatok. Az epizód csodás, izgalmas és nagyszerű lesz." - mondta a színésznő. "Garantálom, hogy a 100. epizód felejthetetlen lesz, s a sorozat rajongói nagyon boldogok lesznek."
  •  Chris Grismer, az egyik rendező nemrég Instagram-ra töltötte fel a lenti képet.(egy véres lepedő)
  • Megtudtuk azt is hogy kapni fognunk egy 19. századi visszatekintős epizódot Stefan-nel, emellett szerepet kap egy ló és egy hintó is a jelenetben.
  • Mint kiderült Tyler sem fog sokáig New Orleans-be maradni  hisz a fiú feltűnik majd a 100. részben.  
  • Zach Roerig (Matt Donovan) elárulta hogy az epizódban lesz közös jelenete Jeremy-nek, Matt-nek és Damon-nek.
  •  Ez az epizód az 05x11, és ami kár, hogy sajnos majd csak januárban láthatjuk!

ÚJ PROMO KÉPEK!

Ismét kaptunk 3 új promo képet az 5.évadhoz, méghozzá a három főszereplőről; Elena-ról, Damon-ről és Stefan-ról!
(A képek nagyobb megtekintéséért katt rájuk!)


2013. november 8., péntek

05x06-LETÖLTÉS/LINKEK!

05x06-Handle with care

Eredeti nyelven:
-Rapidgator

Angol felirat:

Magyar felirat: 
-

Online magyar felirattal:

05x07-Death and the Maiden előzetes:

05x06-HANDLE WITH CARE!

Nos, el is hoztam nektek az 05x06-Handle with Care című epizód magyar feliratos változatát, amely egyelőre még nem Indavideós! Este fele remélhetőleg már ott is fent lesz, és a további letöltési linkeket is akkor fogom nektek hozni! Mint mindig Rhenie felirata holnapra várható csak! A részt megtekinthetitek ITT!


2013. november 6., szerda

SPOILEREK!

TV GUIDE

Van bármilyen infótok a The Vampire Diaries-ról? Annyi csavar volt a múlt héten! 
Komolyan. Az, hogy Katherine vérét kiszívták, nem fog elmúlni következmények nélkül. Mikor ismét visszatér régi önmagához, nem sok idő fog eltelni, mire rájön, hogy ennek az egésznek van egy mellékhatása - ezen a héten megtudjuk, mi az. Ami pedig Silas-t illeti: visszatér, Katherine vérének köszönhetően, de álma, hogy végre meghaljon, egy 'váratlan csuklás' kíséretében érkezik.

TV LINE

Megosztanátok valamit Stefan-ról? Itt lenne az alkalom, ugyanis november 5-én ünnepli a születésnapját. 
Először is, az, hogy fejből tudod, mikor született, egyáltalán nem hátborzongató. És ne hagyd, hogy bárki mást mondjon. Másodszor, egy fő karaktert a Vámpírnaplókban még a hónap vége előtt el fognak rabolni, s ez a bizonyos születésnapos fiú nincs a listán.

2013. november 5., kedd

05x06-MÁSODIK RÉSZLET!

Végre megkaptuk az 05x06-Handle with Care című epizód második részletét is. Ebben Bonnie-t és Jeremy-t láthatjuk. Hát, egy biztos; nem fogunk unatkozni az eheti epizód nézése közben!


2013. november 4., hétfő

THE CW ŐSZI PROMO & SPOILER

Michael Trevino feltűnik a The Originals-ban!
Láthattuk az előző részben, hogy ért véget Tyler és Caroline kapcsolata, így talán senkit sem ért meglepetésként, hogy Trevino elárulta: fel fog tűnni a The Originals-ban is! Egyetlen oka, amiért elhagyta Caroline, a Klaus iránt érzett gyűlölet és bosszúvágy, ezért is utazik utána New Orleansbe. Azt egyelőre nem tudni melyik epizódban láthatjuk elsőnek, csak annyit árult el, hogy hamarosan ismét feltűnik a képernyőn!

TV NOW: 2013/14 ŐSZI PROMÓ
Kiadtak egy videót melyben a CW saját sorozatait mutatja be. Természetesen ezek között helyett kapott a The Vampire Diaries és a The Originals is!


2013. november 2., szombat

05x06-KANADAI PROMO & RÉSZLET

Ahogy szoktuk, most is megkaptuk az 05x06-Handle with Care című epizód első részletét. Ebben leginkább azon van a hangsúly, hogy Silas nem túlságosan örül annak, hogy Elena is velük tartana. 


Ezen kívül kaptunk egy kanadai előzetest is a részben, melyben természetesen új jeleneteket is láthatunk!


2013. november 1., péntek

05x08- DEAD MAN ON CAMPUS

Epizódismertető:

A PARTINAK VÉGE
- A Whitmore Főiskolán Elena és Caroline úgy dönt, hogy itt az ideje egy nagy parti megrendezésének, de a tervük meghiúsul, amikor Jesse-nek hirtelen Caroline segítségére lesz szüksége. Elena kérésére Damon hatékony módszert alkalmazva akar válaszokat kicsalogatni Dr. Maxfield-ből. A partin Elena rádöbben, hogy benne és Aaron-ban sok a közös, Caroline pedig egyre nyugtalanabb Jesse-vel kapcsolatban. Eközben, Katherine szívességet tesz Matt-nek és segít Stefan-nek, aki még mindig küzd a nyáron őt ért eseményekkel. Végül, Bonnie a legjobbat hozza ki magából, hogy megbírkozzon új realitásával, Damon pedig szörnyű felfedezést tesz egy titkos társaság kapcsán.

Promo képek:
(A képek nagyobb megtekintéséért katt rájuk!)






05x05-MONSTER'S BALL

Eredeti nyelv(letöltés): 
FileFactory
Rapidgator

Feliratok:
ANGOL (feliratok.info)
MAGYAR (zippyshare) /Rhenie/

Online magyar felirattal:
Indavideó /Rhenie/