2013. április 30., kedd

PHOEBE IS MEGLEPŐDÖTT!

A színésznő Phoebe Tonkin ( Hayley ) is meglepődött a nagy fodulaton. A twitterje folyamatosan "pörög" az ilyes féle írásokkal: Ez komoly? Ugye ez csak vicc? De nem, nem az. Phoebe szerint egyikőjük se volt felkészülve,hogy egy egy éjaszkás kalandból ilyen is lehet. Mint láthattuk se Hayley se Klaus nem fogadta jól a hírt. Viszont Elijah nagyon. Mondhatni ő jobban örült a jövevénynek mint a szülök. Hamarosan megtudhatjuk mi lesz.

FORRÁS: http://the-originals.gportal.hu/


A LEGUTÓBBI FRISSEK A ZAP2IT-TŐL

"The Vampire Diaries": Ahogyan már korábban kiderült, Damon és Elena baráti társaságának nagy része nem lesz túlságosan elragadtatva, hogy Elenát meg kell kínozni... ezek után mégis úgy gondolják, hogy mélyen legbelül ott rejtőzik benne az a lány, akit mindnyájan szeretnek. Szóval a többieknek a nagyágyúhoz kell fordulniuk. Tudjátok, hogy ki az, aki nem fog könnycseppeket ejteni Elenáért, ha a kínzására kerül sor? Az utóbbi időben sokszor megvetett Katherine. Készüljetek fel egy Petrova-hasonmás harcra az eheti epizódban!

KLAUS MEG FOG BOCSÁTANI TYLER-NEK?

Szegény Tyler. A The Vampire Diaries ifjú hibride túl sokszor menekült már el Mystic Falls-ból. A negyedik évadbeli távozása a szokásosnál is állandóbbnak tűnik, mint eddig.

 Természetesen ez nem tetszik Caroline-nak, ami miatt vagy igen vagy mégsem dönt úgy Klaus, hogy meghagyná Tyler-nek azt az előnyt, hogy élhessen. Joseph Morgan nemrég a Wetpaint Entertainment-tel ült le erről a témáról beszélni.

 Mikor megkérdezték, mikor láthatjuk Klaus és Tyler erőfitogtatásának végét, Joseph ezt válaszolta: "Ha nem is végleg, de megoldást fognak találni erre, persze Klaus szabályai szerint. Túlságosan is a kezében tartja Tyler sorsát." - árulta el Morgan.

 Klaus a 19. epizódban kegyelmet adott Tyler-nek, Caroline kedvéért. Most, hogy a hibrid New Orleans felé veszi majd útját, le fog szögezni néhány dolgot Tyler jövőjével kapcsolatban. "Klaus el fogja árulni, mi van rendben, s mi nincs rendben számára. Szóval igen, lezárásra kerül ez a téma."

2013. április 28., vasárnap

CHAT!

Mostantól kezdve van Chat az oldalon!
Elég nagy segítséggel sikerült megcsinálni,amit még egyszer köszönök is szépen az illetőnek!
A szabály csak az hogy ha új rész van, ne spoilerezzetek és ne káromkodjatok! 
Mégegyszer nagyon köszönöm a segítséget! És persze remélem sokan fogjátok használni!!! :)

EGY KIS PIHENÉS! :)

Mindenki megérdemel egy kis pihenést, így tett Nina is, aki két barátnőjével, Julianne Houghhal és Riawna Caprival Miamin strandoltak.

Forrás: http://www.vampirnaplokhun.blogspot.hu/

2013. április 27., szombat

04x21-ELŐZETES!


THE ORIGINALS: BERENDELÉST KAPOTT!!!

Hiába "csak" 2.15 millióan követték nyomon a Vámpírnaplók 04x20 - The Originals című epizódját, a spin-off így is megkapta a teljes évados, azaz a 22 részes berendelést. Ősztől tehát a The Vampire Diaries 5., valamint a The Originals 1. szezonja vár ránk.


2013. április 25., csütörtök

MÁJUSI POSZTER!

A képen Elena látható, valamint a 'Feeling no pain. And it's torture.', azaz a 'Semmi fájdalmat nem érez. Ez kínzás.' mondat.

4. ÉVAD: MI VAN MÉG HÁTRA? - INTERJÚ CAROLINE DRIES-ZAL!

Már csak négy epizód van hátra a The Vampire Diaries negyedik évadából, de még így is temérdek kérdés várja, hogy megválaszolják. Elena visszakapja emberiségét? Silas a világunkra szabadítja örökre a halott természetfelettieket? És mi lesz az Eredetiekkel, ha megkapján önálló sorozatukat? A válaszokért Caroline Dries-hoz, a sorozat egyik produceréhez mentünk el.

 Mire számíthatunk az évad hátralevő részében?
 Jelenleg a finálét forgatjuk, melyet Julie Plec és jómagam írtunk. Büszkék vagyunk arra, ahogyan az évadot kezdtük – a 4.01 és a 4.02 -, ahogyan egy mitológiával alapoztuk meg: a mészárlás, valamint a vadászok. Minden történik tovább, halad előre, ahogyan a szereplők eljutnak az érettségiig. Valahogyan meglepetést kellene okoznia számunkra a finálé, de dolgoztunk ezen, gondosan felépítettük az évadot.

 Egyre közelebb kerülünk az érettségihez. Meglátjuk Silas más oldalait is, elkezdjük jobban megismerni őt, mint ellenség. Nagy meglepetésekre kell számítani Bonnie-val és a varázserejével kapcsolatban, amitől egyenesen meg leszünk döbbenve, úgy hiszem. Látni fogjuk Elijah és Katherine további kapcsolatát, mely egyfelől mégis tökéletesen érthető. A kapcsolatuk kicsit még fejlődni fog, s megtudunk pár dolgot Katherine háttértörténetéből. Aztán ott van Elena, aki szívtelen lotyóként próbálta megölni legjobb barátnőjét. A fiúknak pontot kell tenniük az mondat végére, mert Elena a legroszabb rémálmává fog válni. Ezen a ponton valahogy Elena válik az évad ellenségéve. Szóval a Salvatore testvéreknek muszáj megtudniuk, meddig tudnak elmenni Elenával, s minden erejükkel azon lenni, hogy visszakapcsolja a lány az érzéseit. Ez hatalmas megterhelést jelent számukra, hiszen arról a nőről van szó, akit mindketten szeretnek. Hogyan veszik rá, hogy visszakapcsolja érzéseit?

 Volt egy dolog a báli epizódban, melyet megemlítettek, mégpedig azt, hogy Elena érzéseket mutat a félelem és fájdalom irányába. Számíthatunk arra, hogy a fiúk még a sz*rt is kikínozzák belőle? 
Igen. A legkevésbé szép módon. Ez az a pont, amikor felismerik – s amit a nézők látnak is majd -, hogy Elena mennyire erős karakterként és ellenségként is, mert képes ellenállni a kínzásnak. A kínzás ráadásul a fiúkra is érvényes, hiszen mindketten szeretik Elenát. A lány él is ezzel a dinamikával. Ha azt hiszitek, Elena egy gonosz lett, ő még gonoszabbá fogja formálni magát. Az évad végére meg fogjuk találni a módját, hogy azt az Elenát láthassuk, akit megismertünk. Végül, meg kell válaszolni a gyógyír kérdését – mert még mindig nem került elfogyasztásra. S ha Elena vissza is változna Elena Gilbert-té, az érzelmeivel és az emberiségével együtt, a kérdés ott motoszkálna a fejünkben: valósak voltak az érzései Damon iránt vagy az egész a kötődés műve? Még mindig szereti Stefan-t? Ezekre a kérdésekre kell megkeresnie a választ, mely egy nagy érzelmi utazást jelent számára az évadban.

 A Vámpírnaplókban sosem féltek kiírni főszereplőket, ezt láthattuk az idő múlásával. Mindenki túl fogja élni az évadot, akik nem haltak meg a báli epizódban?
 Sajnos nem. Minden nem klappolhat! Mindig van valaki, aki meghal.

 Van egy dolog, amit imádok a Vámpírnaplókkal kapcsolatban, mégpedig azt, hogy ”realisztikus”, abban az értelemben, ellentétben más TV sorozatokkal, hogy nem mindenki éli meg a nap végét. Nem mindegyikőjük kerül ki a saját, szorult helyzetéből. Szerintem ez is egy fő ok, ami miatt a nézők mindig kíváncsiak a folytatásra. 
Igen, valóban így van. Amit észrevettem, mikor elkezdtem dolgozni a sorozaton, hogy az éltetője az egésznek az igazságban rejlik. Az igazság egy csúnya, kényelmetlen hely. Elfutni előle, belesétálni: s ezekből születnek a legjobb sztorik. Ezért is gondolom, hogy Damon-t többször emlegetik, mint a többieket, mert ő nem fél kimondani igaz dolgokat. Bántóak, de ez teszi őket sokkolóva is.

 Mit mondhatsz a The Originals című epizódról, amely a héten kerül levetítésre? 
Hasonló a Vámpírnaplókhoz, de egy egészen új világ tárul elénk, mert most New Orleans-ben leszünk. Teljesen más rezgése, saját szereplőgárdája van. Szó szerint arra kényszerít, hogy megnézd. Úgy érzem jól lett megírva, s mindezek mellett még érdekes is a történet.

 Ha a The Originals önálló sorozat lesz, kapunk majd crossover epizódokat?
Igen. Tervben van az is, hogy készítsünk crossover epizódokat. De erre most még az elején nem kerül sor. 

A Vámpírnaplók már megkapta ötödik évadának berendelését. Elkezdétek már körmölni a forgatókönyveket? 
Tudjátok, hogy mi lesz a bandával, miután leérettségiztek? Igen. Annak ellenére, hogy végeztünk a negyedik évad megírásával, ezt az újat afféle „Vámpírnaplók kiképzőtábornak” nevezzük. Leültünk az írók szobájában, s most, hogy nem kell a telefonhívásokra válaszolgatni, valamint forgatókönyveket körmölni, így az egész napunk arra megy rá, hogy kitaláljuk a következő évad nagy ötleteit. Ez az, amit mostanában csinálunk. Új történéseket akarunk megálmodni. Elena főiskolára megy, ami nagy dolog számára, de ugyanúgy meg akarjuk tartani őt Mystic Falls-ban is. Damon nyilvánvalóan nem megy egyetemre, de Caroline, Bonnie és Elena szobatársak lesznek. Azt akarjuk, hogy a történetszálak összefussanak, s nem csak azt, ami a főiskolát érinti.

 Sok sorozat megküzd azzal a nehézséggel, ahogyan a megszokott csapatot átülteti középiskolából főiskolára. Nem aggódtok emiatt? Úgy értem, a Vámpírnaplókban már rég túlléptünk a középiskolán. Érzésem szerint, ahogyan kezeltük a sorozatban a középiskolát, ugyanúgy járunk el a főiskolával is. Nem fognak minden ötödik percben az iskolapadban ülni, s ennek mi túlságosan is a tudatában vagyunk. Azt akarjuk elérni, hogy újnak és frissnek érezzék a nézők az ötödik évadot. Elena élete is egy új helyen fog folytatódni. Ezért is szeretjük a főiskolát, mint témát. Amit viszont nem, hogy egyes emberek ott tartózkodnak, a többi pedig teljesen máshol. A kihívás az lesz számunkra, hogy a történetszálak összeérjenek, s együtt haladjanak tovább.

Forrás: http://vampire-d.net/

04x23 - GRADUATION: HIVATALOS EPIZÓDISMERTETŐ

KI VESZI BE A GYÓGYÍRT? - Az érettségi napján Mystic Falls-t szellemek lepik el, hogy törlesszék régi adósságukat, s hogy beteljesítsék természetfeletti végzetüket. Damon élete veszélybe kerül egy szellemmel való találkozás után, eközben Matt és Rebekah összefognak, hogy megállítsák azt a szellemet, aki meg akarja találni a gyógyírt. Ahogyan az emberek és szellemek is összegyűlnek a ballagási ceremónián, a segítség egy nem várt hőstől érkezik. Caroline egy megható és váratlan ajándékot kap, Bonnie terve pedig a fátyol lezárásához vezet. Elena hoz egy döntést a Salvatore testvérekkel kapcsolatban, majd drámai módon összecsap Katherine-nel. Végül, Stefan egy borzasztó dolgot fedez fel a Silas-t körülvevő rejtélyből.

A LEGUTÓBBI FRISSEK A TV GUIDE-TÓL!

Elena visszakapcsolja az emberiségét még ebben az évadban? Szívás, ami most történik vele! - Tanya NATALIE: Ez még a jövő zenéje, de a jövő heti epizódban Damon egy nagyon extrém, veszélyes (azaz élet-halál) helyzetnek teszi ki Elena egy barátját, hogy érzelmeket keltsen a lányban (talán még könnyek is lesznek). De ki lehet Damon tervének szerencsétlen áldozata? Súgó: egy a haldokló fajta, a halandók közül.

04x20- HARMADIK RÉSZLET!


04x19-REHASH


2013. április 23., kedd

A LEGUTÓBBI FRISSEK A ZAP2IT-TŐL!

"The Vampire Diaries": Elena nem mostanában fog kiszabadulni a Salvatore pincéből. Stefan és Damon összefognak Bonnie-val, Caroline-nal és Matt-tel, hogy közös erővel kínozzák meg Elenát: elveszik a gyűrűjét, s napfénynek teszik ki. De van itt egy kis probléma. Megpróbálják félelemmel kicsikarni a lányból az érzéseket, de Elena nem fél, mert tudja, hogy akárki is érné el azt a pontot, amivel megtörnék őt, Damon nem hagyná, hogy igazán rossz dolog történjen vele. Akaratán kívűl is segíti Damon a lányt.

Forrás: http://vampire-d.net/

04x20-RÉSZLETEK!





04x20-ÚJABB KÉPEK!













04x21-KÉPEK!







2013. április 18., csütörtök

SZALAGAVATÓ: DELENA!

A szalagavató közben Damon elejt Elenának 2 'b' betűs szót a heves beszélgetésük alatt. Ezek pedig a 'boyfriend' (barát) és a 'bitch' (ribanc). És igen, Elena megérdemli legalább az egyiket, miután megpróbálja megütni Damont, ami eléggé megsebzi a kötődést.

SPOILER: VESZÉLY!

Nem is Mystic Falls-i bálról beszélnénk, ha nem forogna valaki élete halálos veszélyben. Az E! Online értesülései szerint a 4x19 Pictures Of You című epizódban a végzősök elhívják April-t az eseményre, de a kimenetel már nem lesz ennyire vidám.


Sajnos azonban nem csak April-t fenyegeti veszély. A Zap2it tudomása szerint a bálon sok természetfeletti lény is meg fog sérülni, mert Silas egy 'spicli'. A férfi teljes egészében ki fogja használni alakváltó képességét. (Emlékezzünk csak arra, amikor Alaric testét használva Klaus megjelent egy bálon.) Talán Silas hívja meg April-t.

 Egy főszereplő is veszélybe kerül, s azt gondoljuk, hogy Bonnie lesz az. Jelenleg egy érzelmi hullámvasút a lány, s talán az ereje is túlnőtt már rajta, amit képtelen irányítani. Ahogy Caroline-nak is elmondta, álmában képes a valóságban felgyújtani egy kanapét.

04x19-PROMÓ POSZTER!

Holnap este érkezik magyar feliratosan a 04x19- Pictures of you című rész melyhez most kaptunk egy posztert is. Ebben az epizódban kerül majd sor a Szalagavató Bálra is!
(Jó hír az, hogy ez volt az utolsó szünet a részek között és most már kihagyás nélkül láthatjuk hétről hétre újra kedvenceinket!)

04x22 - THE WALKING DEAD: HIVATALOS EPIZÓDISMERTETŐ!

GONOSZ ERŐK - Az érettségi napja egyre közelebb van, Caroline pedig próbálja elterelni Elena figyelmét egy olyan egyszerű feladatra, mint a meghívók szétosztása, de a lány nem akar lemondani új megszállottságáról. Forbes seriff a kórházba hívja Damon-t és Stefan-t, ahol valaki a betegeket támadja. Még mindig arra kényszerítve Katherine-t, hogy segítsen neki, Bonnie nem hajlandó feladni a tervét, hogy elpusztítsa Silas-t. Végül, ahogyan egy tomboló vihar áramkimaradást okoz Mystic Falls-ban, úgy kezdenek el feltűnni szellemek a városban - néhányan jószándékkal, míg mások a bosszútól vezérelve.

VALAKI MEGHAL A FINÁLÉBAN!

 Kemény évet tudhat maga mögött a The Vampire Diaries 4. évada, s még nem is ért véget - Jeremy és Kol is már a halottak listáját erősítik, de talán csak ideiglenesen. A Twitter-en pedig arra derült fény, hogy még egy személy halálára kell felkészülnünk.

 Egy követő írta azt, hogy: "Tennél nekem egy szívességet, Julie Plec? Egyértelműen figyelmeztess minket, ha egy főszereplő meghal, mert Jeremy és Alaric halála borzasztó volt." Julie válasza erre pedig minden volt, csak nem megnyugtató: "Akkor talán hagyjátok ki a finálét. Vagy bújjatok egy doboz Kleenex (papírzsebkendő) mögé."

 De ki lehet az a szerencsétlen Mystic Falls-i? Valaki Klaus útjába kerülne (esetleg Tyler?), mielőtt elutazna New Orleans-ba? Vagy Bonnie, akit legyőzne hatalmas ereje? Talán Matt - az egyetlen emberi karakter a sorozatban.

2013. április 16., kedd

A VÁMPÍRNAPLÓK SZTÁRJAI REAGÁLTAK A BOSTONI ROBBANTÁSRA!

Szörnyű tragédia történt ma Amerikában, a bostoni maraton közben, ugyanis kettő bombát is felrobbantottak (vélhetőleg terrorcselekmény), mely miatt legalább három ember meghalt, s több, mint százan megsérültek. A Vámpírnaplók sztárjai Twitter-en reagáltak is erre:

 @ErnestoRiley (Matt Davis / Alaric Saltzman): Imádkozom a fényért, amely a Menny Királyságán keresztül visszatér, s mely talán el tudja oltani a sötétség tüzét egyszer, s mindenkorra.

 @ArielleKebbel (Alexandra 'Lexi' Branson): Sok szeretetet és együttérzést küldenék Boston-ba. Merítsetek erőt, s bátorságot, hogy segíthessetek másoknak. #Istenáldja

 @IanSomerhalder: Köszönöm! Nem tudom elképzelni, ki a f*** volt az, aki ezt megcsinálta!

 (Megjegyzés: A maratonon magyar résztvevők is indultak, de a hazaiak halálesetéről szerencsére semmilyen információ sincs, ergo nem vesztette életét magyar odakint.)

JULIE PLEC MÁR AZ 5. ÉVADON DOLGOZIK!

Nincs idő a pihenésre! Ugyan még be sem fejezték a The Vampire Diaries 4. évadának forgatási munkálatait, a showrunner, Julie Plec már az 5. évadon dolgozik gőzerővel.

 Az executive producer ezt tweetelte: "Itt vagyunk, a TVD szereplői és a többiek. Nyolc forgatási nap van még hátra. Szeretlek mindannyiótokat." (Egyes források szerint ezen a napon már elkezdtek dolgozni az írók szobájában az ötödik szezonon.) Julie aztán hozzátette: "Elkezdeni dolgozni az 5. évadon úgy, hogy a 4. szezon forgatásával még nem is végeztünk, tökéletes példája annak, hogyan képes egy szingli, gyerek nélküli, munkamániás showrunner szórakoztatást csempészni az emberek napjaiba." Julie Plec ezt 2:30-kor tweetelte, reggel, úgyhogy azt javasoljuk neki, pihenésre is szánjon időt.

 Pontos információt nem közölt arról, min is dolgozik most, de egy apró morzsát elejtett nekünk a 4. évad fináléjával kapcsolatban. Mikor egy illető megkérdezte, hogy "láthatjuk már végre a STEDELENA (Stefan-Elena-Damon) háromszög befejezését az idei szezonban", ő csak annyit mondott, hogy: "Egy befejezést, természetesen, de nem az utolsót."

 Ez nagyon érdekes, hiszen Stefan azt mondta, hogy most végleg túllép Elenán. A fiú talán ismét egy Mystic Falls-ból kivezető kocsikázás közben találja magát. Vagy a dolgok drasztikus fordulatot vesznek, ha közülük valaki megissza a gyógyírt.

A LEGUTÓBBI FRISSEK A ZAP2IT-TŐL!

"The Vampire Diaries": Egyre közelebb érünk a sokak által várt epizódhoz, mely az Eredeti vámpírokra fog fókuszálni. Ha a spin-off teljes évados berendelést kap, Rebekah csatlakozni fog fivéreihez New Orleans-ban - de az április 25-én leadásra kerülő epizódban szerepe minimális lesz. Ahogyan tudjátok, Clarie Holt volt az utolsó Eredeti vámpírt játszó színész, aki aláírta a szerződést a sorozattal kapcsolatban, s a forgatókönyv már készen volt, mikor Holt tollat ragadott. De ne aggódjatok, Rebekah fanok - ha a spin-off teljes évados berendelést kap (erről pedig NAGYON JÓ híreket kaptunk The CW-s forrásunkból), akkor nagy, nagy tervek vannak Rebekah áthelyezésére New Orleans-ba.

04x19-2. RÉSZLET!

Megkaptuk a 04x19- Pictures of you című epizód második részletét is, melyben Stefan és Damon és beszélgetése hallható. Arról gondolkoznak, hogyan tudnák visszahozni a régi Elenát, mivel tudnák rávenni arra hogy visszakapcsolja az emberségét. De Stefan azt is kijelenti hogyha ez sikerül, Damonre bízza a lányt, és felmond a múltjának. Kíváncsi vagyok ebből végül mi lesz, elvégre az egyik főszereplőnk csaknem hagyja el a titokzatos kisvárost.


2013. április 13., szombat

25 DOLOG, AMIT NEM TUDTÁL IAN SOMERHALDERRŐL!

A Vámpírnaplók sztárja összeállított magáról egy listát olyan érdekességekkel, melyeket nem sokan tudnak róla.

Ki ne szeretne apró érdekességeket megtudni kedvenc sztárjairól? Ian Somerhalder rajongóinak most pedig megvan az a szerencséjük, hogy még nagyon kutatni sem kell a színész után, mert volt olyan jó fej, hogy saját maga állított össze egy kis listát olyan információkkal, melyeket nem sokan tudnak róla. Íme:

1. Három hónaposan voltam először Mardi Gras-n.
 2. Butch nevű barátom ismertette meg velem Nietzschét 16 évesen, és ezzel örökre megváltoztatta az életem.
 3. Ha nem színészkednék, tengerbiológus lennék.
 4. Macskámat a Lost forgatásán találtam.
 5. Kisállataim az enyémek, a családomé és a barátaimé - több van belőlük, mint amennyit meg tudnék számolni.
 6. Azt szeretem a közösségi médiában, hogy teljesen felrúgja a játékszabályokat.
 7. A tavalyi évben 83-szor repültem.
 8. Tudok írott betűvel írni a lábammal.
 9. Nagyon szeretnék eljutni a Marsra.
 10. Muszáj óránként ennem.
 11. Teljesen kivagyok a gyorskajától.
 12. Ami a legjobban hiányzik a szülővárosomból (Covington, Lousiana), a természet közelsége.
 13. Amikor besokallok és le akarok lépni, felakasztom az Airstream lakókocsim az Audi hybridemre és eltűnök valahol a vadon mélyében.
 14. Bárcsak tudnék festeni.
 15. A spagettiwesternek a kedvenc filmjeim.
 16. Az IS Alapítvány társalapítója voltam 2010-ben, ami azért jött létre, hogy támogassa és tanítsa a mai fiatalságot.
 17. Életem folyamán a nők voltak rám a legnagyobb hatással, miattuk vagyok az, aki.
 18. Szarvasgomba olajat teszek mindenre, amit eszek.
 19. Gumbo lenne az utolsó vacsorám (tradicionális dél-louisianai fogás).
 20. Keddenként nem eszem mandarint.
 21. Találkoztam Grumpy Cat-tel.
 22. Szeretném látni, ahogy fenntartható megoldásokkal véget vetnek az erdőirtásoknak.
 23. Szeretném, ha mindenki megérthetné, hogy a fenntarthatóság, az oktatás, az innováció és az együttérzés mind elengedhetetlenek bolygónkon való fejlődésünkhöz.
 24. Cap 'n' Crunch-csal szoktam bűnözni (egy fajta gabonapehely).
 25. Ezt a listát egy New York-i taxi hátuljában írom.

Forrás: neon.hu

SPOILER-AZ UTOLSÓ RÉSZEK!


  • Az E!Online egyik producere, arról számolt be, hogy Jeremy után, viszontláthatunk még egy régebbi szereplőt. De, hogy ki az? Hát persze, hogy a TVD egyik legkedveltebb szereplője, Alaric Saltzman. Azt azonban még senki sem erősítette meg, hogy milyen formában láthatjuk kedvenc vámpírvadászunkat.
  • Julie Plec, a Vámpírnaplók producere, azt árulta el, hogy a 4x23 Graduation c. epizódban -évadzáró epizód- valamelyik vámpírunk be fogja venni a gyógyírt, s ezáltal emberré fog változni. 
  • A rajongók azt is meg fogják tudni, hogy Elena Damon iránt érzett szerelme tényleg a kötelék miatt volt-e, vagy teljesen igaz.
  • Plec szerint szerelmi négyszög is alakulhatna, ugyanis nem tagadja, hogy szívesen látná egy párként Stefan-t és Caroline-t.

04x19-ELSŐ RÉSZLET!


04x20 - THE ORIGINALS: AZ ELSŐ POSZTER!

Megkaptuk az első posztert a The Originals-hoz és egyben a Vámpírnaplók idei évadának 20.részéhez is.
A képen látható Rebekah, Elijah, Klaus és egy új szereplő Marcel.
Az 'In New Orleans, the air is thick with blood.' felirat pedig magyarul azt jelenti, hogy 'New Orleans-ben a levegő vértől sűrű.'

ÚJ EPIZÓDCÍMEK!

Két darab új epizódcímet kaptunk meg a napokban:
04x22 - The Walking Dead (04x21 - A sétáló halottak) - 2013. május 9.
04x23 - Graduation (04x23 - Végzősök) - 2013. május 16.

04x21 - SHE'S COME UNDONE: HIVATALOS EPIZÓDISMERTETŐ

KÖSSÜNK EGY ALKUT - Damon és Stefan egy brutálisan új megközelítésből provokálja Elenát, hogy kapcsolja vissza emberségét, Caroline pedig csalódott, mikor rádöbben, hogy a próbálkozás visszafelé sült el. Mikor Elena kitalálja, hogy blöffből felhívja a Salvatore testvéreket, a fiúk egy meglepő forrásból kapnak segítséget. Matt egy kéretlen tanácsot ad Rebekah-nak, milyen életet is kellene választania, s a lány ezért megpróbál segíteni neki cserébe. Caroline-nak egy veszélyes és zavaró találkozása lesz Klaus-szal, Katherine pedig gyanakszik, mikor Bonnie tesz egy ajánlatot neki, mely ígérete szerint mindkettejük számára előnyökkel járhat.

04x19 - AZ IGAZI SILAS FELBUKKANNA?

Ha kíváncsiak vagytok arra, hogyan is néz ki valójában Silas, nem amikor szőke tinilány vagy őrült professzor képében jelenik meg, akkor ez a Ti szerencsenapotok! A TV Line vitt közelebb minket ehhez az egész rejtélyhez.

 A lap értesülései szerint "futólag megpillanthatjuk" Silas igazi arcát a 4.19 - Pictures Of You című epizódban. De ki hívja meg egyáltalán a szalagavató bálra?

 A spoiler úgy folytatódott, hogy "Silas nagyon hasonlít egy atlantai színészre, akinek a neve Scott Parks". Túlságosan ne szokjuk meg őt az idei évadban, mert a warlockból lett erős lény továbbra is másoknak kiadva fog feltűnni.

 Mennyire rejtélyes. Ezért nem jelentették még be hivatalosan, hogy ki fogja Silas-t életre kelteni a képernyőkön? S Jeremy vajon nem tér vissza halálból, csupán a férfinek ő lesz az új, kedvenc alakja?

 Silas továbbra is azon dolgozik, hogy lebontsa a Túlvilág és a mi világunk közti fátylat, s Julie Plec szerint hőseink teljesen nem tudják ebben megakadályozni.

2013. április 6., szombat

MINI WEBCLIP!

Magyar fordítás:

Elena: Gyönyörű ruha, Caroline.
Caroline: Tudom,egy hónappal ezelőtt te segítettél nekem kiválasztani,mielőtt még megpróbáltál volna megölni.

Nem hiszem, hogy csak nekem tűnt fel,milyen nagy a hasonlóság Caroline itteni ruhája és Elena ruhája között! Kíváncsi vagyok mik lesznek itt, hiszen most, hogy Elenának nincsenek érzelmei, nem lepődnék meg azon se, ha kiderülne tényleg a szőke vámpírlány ruhájában lép be a szalagavatóra!

ÍGY NYERI VISSZA ELENA AZ EMBERSÉGÉT?

Vajon nemsokára lebomlik az élők és halott természetfelettiek közötti fátyol a Vámpírnaplókban? SheKnows készített Julie Plec-kel, az executive producerrel egy interjút, melyben felmerült a kérdés, hogy vajon a sajnálatos módon elhalálozott karakterek - Jeremy, ehhem - visszatérnek-e majd.

Silas Kinyilvánítás háromszöge beteljesedett, s most már csak arra vár, mikor kapja kézbe a gyógyírt. Silas elvileg szerelmét akarja újra látni, amihez halandóvá kell válni, majd meghalnia. De ekkor visszatérnének a halott természetfelettiek Odaátról.

 "Az egész évad Silas legendájára épült, hogy megtörje kedvenc vámpírjainkat, visszahozza a Túlvilág szörnyeit, elszabadítva a poklot a Földön, mégis úgy érzem, nyugodtan mondhatom azt, hogy teljességel nem tudják meghiúsítani hőseink Silas tervét." - árulta el Julie.

 Remélhetőleg ez nem azt jelenti, hogy Stefan, Elena és Damon szó nélkül hagyják, hogy Silas véghezvigye gonosz tervét. Julie ehhez még annyit hozzáfűzött, hogy: "Egy kis szerencsével a csapat győzhet is, s akkor nem szabadulna el az apokalipszis a Földön."

 De ha nem járnak sikerrel... "Határozottan úgy érzem, hogy látunk pár ismerős arcot, mielőtt még véget érne az idei évad." - tudtuk meg az információt Plec-től. "Úgy gondolom, hogy lehetséges, hogy megpróbáljuk visszanyerni Elena emberségét, szembeállítva néhány dologgal a múltjából, mely az emberségét képviselte, s ez visszazökkentheti." 

 Hm, talán ha Elena újból láthatná hőn szeretett öccsét, Jeremy-t, az vajon segítene neki visszakapcsolni az érzéseit, az emberségét?

JEREMY VISSZATÉR!

Nemrég a TVLine megtudta, hogy Steven R. McQueen - akinek karaktere, Jeremy meghalt még egy korábbi  epizódban - vissza fog még térni a 4.évad folyása során!

2013. április 5., péntek

04x20- EPIZÓDISMERTETŐ!

04x20 - THE ORIGINALS: HIVATALOS EPIZÓDISMERTETŐ KLAUS VISSZATÉR NEW ORLEANS-I MÚLTJÁHOZ
Reagálva egy tippre, miszerint összeesküvés készülődik ellene New Orleans-ban, Klaus ellátogat a városba, melynek felépítésében ő és családja is besegítettek. Klaus kérdései egy találkozóhoz vezetnek, mégpedig Marcel-lel, régi protezsáltjával, egy karizmatikus vámpírral, aki teljes irányítása alatt tartja New Orleans természetfeletteit és embereit. Azzal az eltökélt szándékkal, hogy segít testvérének megtalálni a megváltást, Elijah követi Klaus-t, s hamar rádöbben, hogy Hayley is a városban van, kutakodva a családi gyökerei után, ám a lány egy Sophie nevű erős boszorkánnyal találkozik. Eközben, Msytic Falls-ban Damon és Stefan folytatják tervüket, melyet Elenának találtak ki, míg Katherine meglepő gyengeséget mutat Rebekah felé, s megkéri, hogy szállítson el egy üzenetet.

2013. április 2., kedd

4. ÉVAD: VALAKI MEG FOGJA INNI A GYÓGYÍRT?

Szegény Rebekah. Az előző részben gyorsan lehörpintette a fiolában lévő "gyógyírt", majd arra eszmélt rá, hogy Katherine cselesen a hamisat engedte megkaparintani, így Rebekah maradt vámpír. De valaki be fogja egyáltalán venni a gyógyírt?

 Be, bizony! A TV Guide tudta meg nemrég az infót Julie Plec-től, aki a hétvégi WonderCon nevű találkozón árulta el, hogy a népes tömegből egy valaki be fogja venni a gyógyírt.

 Na de ki lehet az? Annyi jelölt van. Rebekah valószínűleg most még jobban meg akarja szerezni - ráadásul Damon rögtön meg is ölte volna, ha hatott volna a szer. Klaus és Caroline kezdenek ráébredni, hogy Silas igazi fenyegetettséget jelent számukra. Talán meggyőzik Stefan-t és Damon-t, hogy a gyógyírt használják fel a régi varázsló, Silas ellen?

 Emellett a két fiú még mindig meg van győződve róla, hogy Elenának kell a gyógyír, mert az új viselkedése miatt a lány teljesen megváltozott. Amerre jár, embereket akar ölni.

 Julie Plec elárulta, hogy még az idei évad során láthatjuk Silas igazi arcát, a cikkben is említett gyógyír elfogyasztásra kerül, valamint Klaus "lehet, hogy marad még egy ideig, hogy gratuláljon az érettségi miatt Caroline-nak."

Forrás: http://vampire-d.net/

KLAUS VISSZATÉR MAJD A PILOT RÉSZ UTÁN?

A The Originals első részét áprilisz 25-én vetítik, ami ugye a The Vampire Diaries 20. epizódja is egyben.
Julie azt már persze korábban elárulta, hogy ez a rész sok Klaus, Elijah és Rebekah pillanatot ígér számunkra! A kérdés csak az, hogy van-e még arra esélyünk, hogy ezután is viszont látjuk az Ősieket Mystic Falls-ban?

A Klaus fanok most örülhetnek, ugyanis a Zap2It megválaszolta a kérdésünket! Elvileg New Orleans után Ősi hibridünk visszatér Mystic Falls-ba!

Különösebben nem lepődnénk meg, ha Klaus Caroline miatt térne vissza a városba. A legutóbbi részben a "csak barátok" címszóval váltak el egymástól, ami a párosra nézve elég nagy előrelépés!!!
Azt is lehet tudni, hogy a következő, 19. részben Caroline Klaus segítségét fogja kérni. A 20. részben pedig a hibrid elutazik Louisiana államába.

A spin-off még nem kapott teljes évados berendelést, így csodálkozunk, hogyan is érhet véget az anyasorozat 4. évada - Klaus visszatértének lehetőségével, vagy pedig a forrófejű hibrid végleges távozásával?

STEVEN R. MCQUEEN-INTERJÚ!

Tudtad, hogy mi fog bekövetkezni, vagy sokkoló volt?
Azt mondták nekem, hogy meglesz bennem a vágy, hogy megöljem a fő karaktert, Elená nővéremet, így sejtettem, hogy valami gond lesz.

 Úgy látod, hogy Jeremy visszatér? Valahogyan? 
Umm, remélem, ha csak egy visszatekintés erejéig is vagy valami. De viszont elégették a testem tehát... úgy gondolom, hogy ez sok, hogy megszabaduljanak valakitől. Gyújtsuk meg őket. Miután kiadták a részt, gondoltam, hogy 'áá ember, ez szívás'.A jó dolog az, hogy sokan tweetelnek nekem Twitteren, illetve még egy munkát is felajánlottak még aznap, amikor a részt bemutatták.

 Tehát ez még nem volt nyilvántartott, amíg nem láttad az epizódot? 
Amikor elolvastam a forgatókönyvet, gondoltam, hogy 'oké... elégetik a testem'. Próbálok valamilyen mágikus megoldásra gondolni, talán zombiként térek vissza, vagy mint Frankeinstein vagy valami.

 Van valami, amit szeretnél látni, hogy Jeremy csinál? 
Az első pár évadban Jeremy olyan volt, mint egy nyúlbéla. A legutóbbiakban pedig hagyták, hogy vámpírokkal harcoljon, hogy kibontakozzon. Nagyon élvezetes volt ezt játszani. Bár Jeremyt egy motorbiciklin is szeretném látni. Paul Wesleynek volt egy!

 Úgy volt megírva a forgatókönyv, hogy a te karaktered is ott legyen az elsők között. A könyvekben viszont nem volt benne. Ez a gondolat mindig veled volt, tekintve a sorsod a sorozatban. 
Mondtam már, hogy a fejemben egy 4 éves Margaret nevű lány vagyok? Nos voltak napok.

04x20-KÉPEK!


 Nagyobb megtekintésért katt a képekre!!