2013. február 27., szerda

REHASH-STAND BY ME!


A LEGUTÓBBI FRISSEK A ZAP2IT-TŐL!

"The Vampire Diaries": Múlt héten meglátogattuk a forgatás helyszínét - ezenkívűl Tyler visszatéréséről is hoztunk információkat - ahol Nina Dobrev ismét kettős szerepet játszott a 4.18 - American Gothic című epizódban. A múltban sokszor láthattuk, ahogyan Katherine Elenának adta ki magát, de most Elenán a sor, ő fogja magát Katherine-nek kiadni. Katherine pedig nem tűnik túl lenyűgözöttnek a hasonlítgatással kapcsolatban, mert úgy gondolja, hogy Elena ártatlansága egy halálos ajándék (nem beszélve a frizurájáról).

MATT DAVIS NYITOTT ALARIC VISSZATÉRTÉRE!

Sokan remélték, hogy Alaric megjelenik Silas barlangjában hallucináció formájában. Matt Davis egyébként most új sorozatán dolgozik, mely szintén a The CW-n fut és a Cult nevet viseli.

 Alaric halála és távozása mindenki megviselt. A Clevver TV is erről kérdezte, s Matt bólintott, hogy bizony ez számára is szomorú volt. "Érzelmes volt. Tudod, a Vámpírnaplók szereplőgárdája és a többi ember is, aki a sorozaton dolgozik, határozottan a családom." - mondta Davis.

 Matt adott számunkra egy nagyon kevés reményt, ugyanis - mivel a Cult-ot Los Angelesben forgatják - Julie Plec-kel beszélt nemrég. "Őszintén mondom, hogy nem került szóba." - válaszolta ezt a szellemes cameo szerepre a színész, de hozzátette, hogy: "Teljes mértékben nyitott vagyok rá."
Egy interjút is kaptunk:


A LEGUTÓBBI FRISSEK AUSIELLO-TÓL!

Valamilyen infó Elijah visszatértéről a Vámpírnaplókban? - Jessica
Plec megerősítette, hogy még a The Originals címet viselő spin-off előtt "belekóstolhatunk" Elijah-ba. "Vicces lesz megint viszontlátni őt Mystic Falls univerzumában." - mondta Julie. "Végre megtudjuk, hogy mégis mit csinált addig, amíg nem a városban tartózkodott."

Valamilyen infó a közelgő Klaus szexjelenetről a Vámpírnaplókban? - Holly 
Lesz majd tinta. Az évad 16. részének kapcsán volt egy ülés, melyet március 14-én vetítenek le, s Julie ezt mondta: "Joseph Morgan-nek van egy tetoválása, melyről én addig nem is tudtam, amíg fel nem vettük a jelenetet."

Valamilyen infót tudtok adni Silas-ről a Vámpírnaplókban? - Holly 
Plec határozottan társít egy arcot is a névhez, s a TV Line-nak ezt mondta: "Azt tervezzük, hogy egy ponton a nézők találkoznak majd az igazi Silas-szel."

ÉVADZÁRÓ IDŐPONT!

A The CW ma kiadta sorozatainak aktuális évadjait záró epizódjainak hivatalos időpontját, s most megtudtuk - amit egy ideje már tudtunk -, hogy a 4. évad 23. részével, május 16-án ér véget a The Vampire Diaries idei szezonja.

2013. február 23., szombat

JÓ HÍR A TYLER-FORWOOD FANOKNAK!

"The Vampire Diaries": Jó hírünk van a Forwood rajongók számára! Michael Trevino hirtelen távozása sokakat megdöbbentett, s tiltakoztak is ellene, ami befolyással volt a sorozat íróinak munkájára. Meggondolták magukat! Tyler vissza fog térni még az évadban, hogy megosszon pár fordulatos pillanatot Caroline-nal.

04x16 - BRING IT ON: HIVATALOS EPIZÓDISMERTETŐ

AZ ÚJ NORMÁL - Elena új viselkedése miatt mindenki aggódik, Stefan és Damon pedig úgy véli, a legjobb a lány számára, ha visszamegy a középiskolába. Caroline kellemesen meglepődik, mikor Elena eldönti, hogy ismét csatlakozik az iskola pomponlányaihoz, de az öröme sokkba fordul át, mikor Elena viselkedése veszélyesnek bizonyul. Nem adva fel a reményt a gyógyír keresése után, Damon és Rebekah együttműködnek, míg Damon felesleges tanácsa meg nem lepi a lányt. Klaus megpróbál információkat kihúzni Hayley-ből, melyeket tudni akar, majd egy lenyűgöző felfedezést tesz. Végül, az unatkozó Elena egy vad partit rendez, ami csúnya harcba csap át a végére.

04x15-STAND BY ME-LINKEK!



Letöltés eredeti nyelven:

Magyar felirat:
Letöltés feliratosan:
Online,magyar felirattal:
04x16-Bring it on előzetes!



2013. február 20., szerda

A HALÁL ÖRÖKRE MEGVÁLTOZTATJA ELENA GILBERT-ET!

A halál már a pilot óta Elena Gilbert sarkában lohol, de ez semmi ahhoz képest, hogy mit érez most, mikor elvesztette testvérét, Jeremy Gilbert-et. Az elkövetkezendő hetekben pedig a lány a felismerhetetlenségig meg fog változni a rajongók szeme láttára. Egy új, sötét Elena fog életre kelni. Nina Dobrev az ETonline-nak adott interjút.

Ez az évad már a kezdete óta tele volt izgalommal és borzongással. Mit gondolsz a negyedik szezonról? Nagyon jó. Különösképpen azért, mert hallod a színészeket, mikor azt mondják, hogy egy sorozat X év után milyen unalmassá tud válni, de az elmúlt négy év alatt Elena hihetetlenül sokat változott, a karaktere fejlődött. Julie-nak köszönhetően Elena nem gyepesedett be, s minden héten izgalmas őt eljátszani. Különösen most, mikor meghalt Jeremy. Az előző heti epizód és a mostani számomra, mint színésznő, eléggé fárasztó volt. Ez tulajdonképpen egy érzelmi hullámvasút, s sötét helyekre kell ellátogatnom.

Mi volt a reakciód, mikor Elena megtalálta Jeremy holttestét?
 Úgy gondolom, hogy mindannyian meg voltunk döbbenve, lesokkoltunk, de egy vámpíros sorozatban az emberek előbb vagy utóbb meghalnak. Elena fejlődésében pedig fontos állomás a testvére elvesztése. Ez egy nagy rész az utazása szempontjából. Steven is meglepődött, de a karaktere kiforrt, s erős lett a végére. Ez egy édeskeresű helyzet volt.

Sok szempontból Jeremy volt az, aki Elenának segített megtartani az emberségét. A fiú halála arra készteti majd Elenát, hogy a vámpírlét kevésbé vonzó oldalait is megtapasztalja? 
Jeremy volt az utolsó rokona, de most már őt is elvesztette. Elena eléri a mélypontját, mert a fiú volt az, aki mindig segített megtartani az emberségét. Elena továbbra is meg akarja védeni a szeretteit, de egy új, erősebb módon fogja, amit most fog megtapasztalni. Jeremy-t végül nem tudta megmenteni, s ettől darabokra fog hullani.

Jeremy volt az egyik karakter, akinek majdnem mindekivel volt valamilyen kapcsolata a városban. Összehozza majd az embereket a halála? 
Összehozza, igen, de mindenki szükségtelennek érzi majd magát Elena közelében. Mivel egy természetfeletti világban élnek és Jeremy halott, Elena fejében az játszódik le, hogy egyáltalán nem biztos, hogy meghalt. Minden követ megmozgat, amivel vissza tudná hozni a testvérét - Elena mentálisan instabil lesz, őrült, s mindenki próbál majd segíteni rajta.

Jenna és Alaric halála is megviselte Elenát, de úgy gondolom, hogy Jeremy elvesztése sokkal nagyobb hangsúlyt kap. Jól hiszem?
 Jeremy halála nagyon, nagyon, nagyon meg fogja változtatni Elenát. Van, mikor az ember felgyógyul az elvesztés fájdalmából, de van, mikor nem. Számára ez egy nagy utazás lesz. Elena gyászperiódusa olyan lesz, amit eddig én még sosem láttam sorozatban. A szomorúság, fájdalom, elvesztés 'feketelyuka' fogja jellemezni mindennapjait. Elenának szembe kell néznie a vámpírlét más oldalaival is. Ezt az új, teljesen más Elenát még nem láthattuk, s a nézők le lesznek döbbenve, amikor találkoznak vele. Bizonyos mértékig nem fogjuk őt felismerni, s én is meglepődtem, mikor megtudtam, mennyire más Elenát kell majd alakítanom.

A LEGUTÓBBI FRISSEK A TV GUIDE-TÓL

Jeremy a The Vampire Diaries-ből tényleg halott? Hogyan fog Elena ezen túllépni? - Jessie 
Meg fogjátok tudni, hogy valóban eltávozott az élők sorából, mielőtt a soron következő rész véget érne. Függetlenül attól, hogy él-e vagy sem, Elena egy darabig mentálisan instabil lesz. Néha teljesen tehetetlennek láthatjuk majd, máskor pedig tüzes vakmerőséget mutat be, ami arra készteti őt, hogy olyasmit tegyen, melyet végül lehet, hogy megbán.

A LEGUTÓBBI FRISSEK AUSIELLO-TÓL

Valamilyen infó, amit megoszthatok az eheti The Vampire Diaries epizódról? Az előzetes alapján Elena nem veszi túl jól öccse halálát - feltételezve, hogy valóban halott. - Andy
Ausiello: Mondjuk úgy, hogy Elena feltárja előttünk a gyász eddig nem látott formáját, hogy megbírkozzon Jeremy nyilvánvaló halálával és ez dögös lesz.

A LEGUTÓBBI FRISSEK A ZAP2IT-TŐL

"The Vampire Diaries": Nem túl vidám szörnybandánk még mindig Nova Scotia egy elhagyatott szigetének partján tartózkodik, s ez nem az egyetlen alkalom volt, mikor elhagyták Mystic Falls-t. Atlanta-n kívül idén forgatott a stáb New York nyüzsgő utcáin is, valamint kukoricafesztiválra is számíthatunk, Pennsylvania-ban. Katherine talán elkövette a megbocsáthatatlan bűnt Elena ellen, de miután megszerezte a gyógyírt, nem fog ismét felszívódni. Katherine sokáig fog maradni, s szemtől szembe kerül majd Elijah-val. Lehet, hogy egy több száz éves románc fog lángra lobbanni?

JOSEPH MORGAN A KLAROLINE-KAPCSOLATRÓL ÉS KATHERINE-RŐL!

A kósza esély, hogy esetleg lesz-e valami a Klaus-Caroline kapcsolatból, most hivatalosan is tovaszállt? A sorozat történetének egyik legszívszorítóbb pillanata volt, mikor Caroline és Tyler elbúcsúztak egymástól (ismét), szóval a fiú el tudja hagyni a várost, mielőtt Klaus megölné. Joseph pedig elárulta, hogy a Caroline és Klaus közti dinamika jóval bonyolultabb, mint azt mi gondolnánk.

 "Mindig volt egy elejtett morzsa, ami reményre adott okot, nem? Remélem, hogy Caroline most már eleget tud mindenről, mert a helyzet az, hogy nincs teljesen jó vagy teljesen gonosz ember. Mindig van egy kis remény, még ha az a tulajdonság az illetőben nagyon, de nagyon mélyen található is meg. Egyik nap is Candice-szel volt jelenetem és a kettejük közti kölcsönhatás működik. Nagyon bonyolult a kapcsolatuk, én pedig érdekesnek találom ezt eljátszani." - árulta el Joseph Morgan. 

Míg a trió drámája zajlik Mystic Falls-on kívül, addig a szigeten visszatér Klaus valaha volt legnagyobb ellensége. Jeremy próbálta megszerezni a gyógyírt, de Katherine felkínálta Silas-nek a fiút, aki itt lelte vesztét, míg Katherine gyorsan elmenekült a gyógyírrel. De mit is jelent ez Klaus-ra nézve, aki megveti Katherine-t? "Nos, érdekes fejlemények elé fogunk nézni." - mondta Morgan. "Tartsuk észben, hogy a lány 500 éve menekül Klaus elől, aki le akarja őt vadászni. Katherine mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy messze elkerülje Klaus-t, vagy éppenséggel rajta akarja használni, esetleg békét kötni vele a gyógyírért cserébe. Ez még mind a jövő zenéje, de nem elsöprő erejű dologra kell számítani." - fejtette ki bővebben Joseph.

2013. február 16., szombat

04x14-DOWN THE RABBIT HOLE-ONLINE,MAGYAR FELIRATTAL!


04x15-STAND BY ME-WEBCLIP #1


04x15-STAND BY ME-ELŐZETES


04x14-DOWN THE RABBIT HOLE-LINKEK!



Letöltés eredeti nyelven:
Magyar felirat:
Online magyar felirattal:


KLAUS SPOILER!

Natalie: Annyira várom már, hogy megint csodálhassam Klaus félmeztelen testét. Valamilyen infót tudtok mondani a közelgő 'forró hibrid szexről'? 
Azt nem állítjuk, hogy Klaus megállapodik egy bizonyos személy mellett, de azt igen, hogy a Joseph Morgan rajongóknak kötelező a 18. epizód. Ez egy Klaroline centrikus rész lesz. A meztelenkedésről pedig Joseph nyilatkozott: "Eddig Klaust még csókolózni sem láthattuk. Persze, Tyler testében, de most végre igazán akcióba lendül. Hát, mindenesetre érdekes lesz. Másrészről, már több mint másfél éve magamon tartottam a ruháimat, ami, valljuk be, a CW csatornánál rekordnak számít. Nyilván úgy gondolták "Várd ki, míg megkapod a spin-offot. Hát, mindenesetre rengeteg időt töltök a konditeremben."- mesélte Joseph.

2013. február 14., csütörtök

Boldog Valentin Napot Minden Olvasónak!


04x14-Második részlet!!!

                                                  <<<<04x14-Második részlet!!!:))>>>>

JOSEPH MORGAN BRIT NYELVTÖRŐJE!

<<<<Joseph Morgan Brit Nyelvtörője!>>>>

Joseph Morgan nem unatkozik a forgatási szünetekben sem, hiszen Candice Accola társaságában szívesen mond brit nyelvtörőket. Candice brit akcentusa azért annyira nem rossz, valljuk be! Candice esetleg éppen ott volt a videó készítésekor, vagy ez reményt adhat egyes rajongóknak arra, hogy Klaus-nak és Caroline-nak még több közös jelenete lesz valamelyik későbbi epizódban?

Ausztrál Előzetes-04x14!!!

Megérkezett a 04x14-Down The Rabbit Hole Ausztrál előzetese is mely új jeleneteket is tartalmaz!-->
  Ausztrál Előzetes!

ALLOY ENTERTAINMENT: CHARLIE BEWLEY INTERJÚ

Az Alloy Entertainment most Charlie Bewley-val készített interjút, aki Galen Vaughn-t, az Ötök egyikét kelti életre a sorozatban. Az alábbi interjúban Charlie sok mindent elárult karakteréről.

 Gratulálunk, hogy Te lettél Vaughn! A karakter úgy lett leírva, mint ’jóképű, erős és kegyetlen’. Milyen volt a meghallgatási procedúra a szereppel kapcsolatban? 
 Nem dolgoztam ezen sokat. Csak bementem, felmondtam a szöveget és magukra hagytam őket. Talán a magabiztosságom miatt kaptam meg, vagy csak hasonló a jellemem Vaughn-éhoz.

 Rajongója voltál a Vámpírnaplóknak még a szerep előtt? 
Addig nem néztem a sorozatot, amíg meg nem kaptam a szerepet – aztán megnéztem, mibe is csöppentem bele.

 Tudsz egy kevéske infót mondani arról, hogy mi hozza Vaughn-t Mystic Falls-ba? 
 Sajnos nem mondhatok. Követnetek kell az eseményeket.

 Az ész és báj csatájában ki nyerne: Klaus vagy Vaughn? És miért? 
Klaus nagyszerű! Ahogyan Joseph munkássága is és teljes mértékben megérdemelte a spin-off-ot. A britek csatájában már nem tudom, ki nyerné. Várjuk ki a jövőt, hátha ’összeütik az agancsukat’. Nagyon jó lenne szemtől szembe állni Joseph-fel.

Vaughn-nak eléggé komoly véleménye lesz a Delena kapcsolatról, amit majd látni fogunk. De mi a Te véleményed erről, az alapján, amit eddig láttál? Milyen szerelmi tanácsot tudnál ajánlani számukra?
 Az én kilátásaimat a kapcsolatokról nem nagyon szeretnétek hallani, de a TVD kontextusába átültetve ezt mondanám: Nem tudom elhinni, hogy a két fiú, akik testvérek, miért ugrálnak körbe egy lányt, akit elvileg mindketten szeretnek, ráadásul Elena szándékosan az egyikőjük ágyából a másik ágyába ugrik. A kötődés nem mentség erre.

 Milyen volt forgati Ian-nel, Joseph-hel és a stáb többi tagjával? Voltak szórakoztató jellegű színfalak mögötti pillanatok a forgatás alatt?
 Ian a ragasztó, ami egyben tart minket. Ő viszi a sorozatot a hátán. Elég ha csak a látványát veti be. Kedvelem őt – tele van energiával és sokat foglalkozik másokkal. A tévés munka számomra most egy új dolog, ezek a srácok pedig évek óta benne vannak a szakmában. Megtiszteltetésnek érzem, hogy én is beleadhatom az energiámat Mystic Falls sajátos világához.

A LEGUTÓBBI FRISSEK A TV LINE-TÓL

Nagyon örülnék olyan infónak, mely leszűkítené a halálra esélyes szereplők listáját. Férfi vagy nő? És a halála 'végleges' lesz? - Audrey 
Ausiello: A vicces az egészben, hogy ez a haláleset egy nagyobb hírt szállít egy közelgő, sokkoló és várva várt visszatérés kapcsán.

A LEGUTÓBBI FRISSEK A TV GUIDE-TÓL

Valamilyen infó Klaus-ról, mielőtt kikötne New Orleans-ban? 
Mondhatjuk azt, hogy forró hibrid szex? Joseph Morgan kívánsága végre teljesül egy márciusi epizódban. Klaus végleg kap egy szerelmi szálat. De ki a szerencsés lány?

2013. február 12., kedd

VÁMPÍRNAPLÓK-5.ÉVAD!

Az ötödik évad valószínűleg 2013 októberében fog elstartolni, mert elég valószínűtlen, hogy újra szeptemberbe lenne a kezdés. Addig még persze sok infót tudhatunk majd meg, mivel rengeteg idő van az új évad érkezéséig.

REBEKAH A GYÓGYÍR HATÁSA UTÁN BOSZORKÁNNYÁ VÁLTOZNA?

Nagyon gyorsan terjednek a pletykák és a teóriák a The Vampire Diaries háza táján. Sok kérdésre választ szereznénk kapni, de ez sokak kedvence lett: Rebekah vajon a gyógyír hatása után boszorkánnyá változna ember helyett? 

 A mágia öröklése majdnem bonyolultabb, mint a kötődés. Először is, meg kell említenünk, hogy a mágia általában anyáról lányára száll - Bonnie édesanyja és nagymamája is boszorkányok voltak -, de nem jelenti azt, hogy ne szállhatna férfira is.

 Emlékeztek még Luka és Jonas Martin-ra? Bonnie régi udvarlója elmondása szerint ők inkább a warlock kifejezést szeretik használni magukra, mert a nők a boszorkányok. És Shane-nek is van egy új barátja, Massak - ez az arcfestéses fazon nagyon erősnek tűnik.

 A lényeg, hogy a még élő Eredeti vámpírok esetlegesen örököltek mágikus képességeket Esther-től, szóval bármelyikük lehet boszorkány, vagy warlock - amikor már nem vámpírok többé. Ahogyan Rebekah is említette: "A boszorkány a természet szolgája. A vámpír a természet szörnyszülötte. Lehetsz egyik vagy másik, de kettő egyszerre sosem." 

 Egyszer láthattuk Rebekah-t, Klaus-t és Elijah-t, még emberként - mielőtt Esther vámpírrá nem változtatta őket -, s akkor egyikük sem mutatott mágikus jellegű képességeket. Lehetséges, hogy ekkor még nem mutatkozott meg, s erejük nem aktiválódott. Bonnie-nak is sok időbe telt, míg képes volt fizikai kontaktus nélkül tárgyakat mozgatni, vagy az elméjével tüzet gyújtani.

BESZŐKÜLT KAT GRAHAM!

Az 55. Grammy Awards-on megjelent Kat Graham is, aki sosem félt újítani külsejét. A színész-énekesnő most új hajjal büszkélkedik: szőke lett. 2 db képet hoztam róla. :)

                       

4.ÉVAD-ÚJ PROMÓ POSZTER!

"Humanity was the only thing she hadn't lost.", magyarul: "Az emberség volt az egyetlen dolog, amit nem veszített el."

THE ORIGINALS: LEAH PIPES LESZ CAMILLE!

Ismét egy casting hírt kaptunk a The Originals című spin-off kapcsán, s most arra derült fény, hogy Leah Pipes fogja életre kelteni Camille-t a backdoor pilotban.

 A Sorority Row (Kegyetlen titok) című filmből ismert Leah Pipes a The Originals vezetői emberi szerepét fogja betölteni, tudta meg exkluzívan a The Hollywood Reporter.

2013. február 11., hétfő

VALENTIN NAPI KÉPEK! :)


 <---"Frissítem a kapcsolatunk státuszát: bonyolult."


"Boldog Valentin Napot.
Szívesen." --->

                                                            "A mi szerelmünk örök."














04x14-FELIRATOS RÉSZLET!!! :)

A 04x14 feliratos részletének megtekintéséhez kattitsatok--->IDE

2013. február 10., vasárnap

ÚJABB VÁMPÍRFILM-CANDICE ACCOLA! :)

Újabb vámpírfilmet készítenek, mely sokak szerint nagy siker lesz. A főszereplőfiúról semmit nem tudni, de a főszereplőlány Candice Accola lesz. Az egész vámpírmánia a Twilight (Alkonyat) című filmtől kezdődött, amely nagyon nagy sikert ért el. Ezek után a producerek a létező összes vámpírregényt megfilmesítették, de mindhiába, mert a Twilight akkor is tarolt. Ezt követően a Vampire Diares (Vámpírnaplók) aratott hatalmas sikereket, most pedig ismét újabb vámpírfilmmel készülnek. Sokan állítják a filmről, hogy nagy sikernek néz elébe, melynek tartalma a következő: A Földön élnek vámpírok is, akik érzéketlenek és gonoszak, ám egy vámpírlány és egy vámpírfiú mégis szerelmesek lesznek. Bár tesznek azért, hogy ne találkozzanak, de ez nem sikerül nekik. Ám a vámpírmester, a fővámpír ellenzi a kapcsolatot, és természetesen először beszél velük, majd meg akarja ölni őket. Azonban a lány és a fiú csak akkor tud együtt maradni, ha halandókká válnak... Információk szerint a főszereplőlányt, Enatir-t, Candice Accola fogja játszani, azt viszont nem árulták el, hogy kié lesz a férfi főszerep. A film címe Insurrection (Felkelés) lesz.

04x13-INTO THE WILD-LINKEK!!!


Online eredeti nyelven:

Letöltés eredeti nyelven:

Magyar felirat:
Online magyar felirattal:
04x14-Down The Rabbit Hole-Előzetes!







DAMON HÍREK!!!!

A sorozatnak most jelent meg egy új promó posztere melyen Damon-t és egy elég aggasztó üzenetet láthatunk:
"Adj neki elég kötelet"... Mi???!!!Ezen kívül Nina Dobrev és csak nehezített a helyzeten miszerint egy nagyon tragikus esemény fog történni,ami megváltoztatja az egész show-t!!!

"Valami történik a közel jövőben, valami nagyon tragikus és szörnyű. És megváltozik minden " -Nina Dobrev mondja nekünk . "Ez fogja igazán befolyásolni minden egyes ember életét,döntését.Ez különösen nagy hatással lesz Damon-re, Elena-re és Stefan-ra. Egy elég őrült és ellentmondásos módon. Az egész show meg fog változni.Vigyázat robbanás veszély!" Mondta záróul Nina.

2013. február 9., szombat

THE ORIGINALS: ÚJABB CASTING HÍR!

A The Hollywood Reporter szállította tegnap a hírt, miszerint Danielle Campbell, akit a Prison Break című sorozatban is láthattunk, csatlakozott a The Originals szereplőgárdájához. Danielle egy boszorkányt fog életre kelteni, aki a Davina nevet viseli.

 Davina egy fiatal, problémás lány, akit túlságosan is védenek azok, akik törődnek vele. Ártatlansága arról, hogyan is működnek a dolgok a világban, teszi őt csodálatossá és veszélyessé is egyben. Davina gyengéd és földöntúli, de ő is küzd saját démonai ellen.

2013. február 8., péntek

MIÉRT ÉRZI MAGÁT KLAUS ÖNPUSZTÍTÓNAK?

Klaus mindig is a sorozat legösszetettebb karakterei közé tartozott. A tizenkettedik részben, a Damon-nel folytatott hosszas beszélgetés közben szó esett arról, hogy ha valaki rossz akar lenni, akkor annak legyen célja is, ne csak ok nélkül legyen seggfej.

 Klaus sokszor meglendült már, de a 4. évad 20. részében talán olyasvalamit fog tenni, ami miatt valóban elkezdett sajnálatot érezni. Annyira önpusztító, hogy Mystic Falls-ból elmenekül. Elijah pedig testvére mellett asszisztál, akinek szüksége van a megváltásra.

 De úgy tűnik, nem ez az egyetlen ok, hogy Klaus visszatér régi törzshelyére. "Az ötlet onnan jött, hogy Mystic Falls-ban az események nagy fordulatot vesznek, melyek elküldik Klaus-t New Orleans-be, hogy megfejtsen egy rejtélyt." - árulta el Plec az Entertainment Weekly-nek. "Olyasmit fog hallanni, hogy emberek fognak össze ellene, amely őt is érintheti. Szóval elutazik New Orleans-be, hogy kiderítse, kik is tervezgetnek ellene, s hogy pontosan mire is készülnek." - mondta Julie Plec.

HULLÁMZÓ SZÍNVONAL?

Ismét kaptunk egy új epizódot, s mint az előzőeknél, természetesen ennek is kiírom a nézettségi adatait. Míg a tizenkettedik részt 2.57 millió néző követte végig, addig a mostanit csak 2.5 millióan. A tizedik epizód óta folyamatosan csökken a nézettség. Mi lesz veled Vámpírnaplók? Klaus pedig nemsokára távozik, Elijah-val együtt, ami szintén nem emelni fogja a nézettséget.

04x14 - DOWN THE RABBIT HOLE: BŐVÍTETT ELŐZETES


KIDERÜLT A 4. ÉVAD 18. RÉSZÉNEK CÍME!

Túl vagyunk már a negyedik évad felén, az epizódok számát tekintve, s sorra kapunk a jövőbeli epizódokról infókat. Ezúttal a 4. évad 18. részének címe került napvilágra. A 04x18 - American Gothic március 28-án kerül levetítésre, utána pedig ismét három hét szünet fog következni. Jó hír, hogy a maradék öt rész (04x19 - 04x23) már megszakítás nélkül fog lemenni, a május 16-i fináléig. Az epizódot Evan Bleiweiss és Jose Molina írta, valamint Kellie Cyrus rendezte.

A LEGUTÓBBI FRISSEK AZ E! ONLINE-TÓL

Vámpírnaplók spoiler-ért könyörgöm! Mi várható Damon és Elena számára? 
Amik jönnek, azok bizony nagy, nagy változások. "Valami történni fog a nem is olyan messzi jövőben, mely tragikus és szörnyű lesz, megváltoztatva ezzel az egész sorozatot." - árulta el Nina Dobrev. "Minden egyes emberre nagyon nagy hatással lesz. Különösképpen Elenára, Damon-re és Stefan-re, egy nagyon őrült és ellentmondásos módon. Az egész sorozat hirtelen váltani fog egyet. Robbanékony lesz." - mondta Dobrev. Ez pedig eléggé baljóslatúan hangzik. Szerintetek mi fog itt történni?

CHARLES MICHAEL DAVIS LESZ MARCEL!

Végre lehult a lepel Marcel , a The Originals rosszfiújának megtestesítőjéről: Charles Michael Davis fogja alakítani Klaus pártfogoltját, aki New Orleans francia negyedében tartózkodik.

A karakter a leírások alapján egy 'vad és merész' modernkori vámpír, aki 'legalább annyit képes elérni a bűbájával, mint erejével', impozáns jobb kézzé téve őt (vagy ellenséggé).

Klaus bátyja, Elijah pedig önpusztító testvérét segíti, azzal a szándékkal, hogy Marcel ellenségeit legyőzve Klaus legyen továbbra is az első számú gonosz.

Ahogyan Klaus és Elijah, Hayley is átvándorol a Vámpírnaplókból (The Vampire Diaries) az Eredetiekbe (The Originals), Daniella Pineda pedig boszorkányt fog alakítani. Mint ahogyan Davis Marcel-t.

Charles idén tavasszal felbukkan majd a The Client List és a Grey's Anatomy című sorozatok epizódjaiban, előzőleg pedig a Switched At Birth-ben láthattuk.

PAUL-NAK TÖBB ÉLETE VAN, MINT EGY MACSKÁNAK!

Ha a Stefan-Elena páros a kedvencetek, ha nem, be kell ismernetek, hogy Paul Wesley egy elbűvölő férfi. És nem tudjuk, hogy miért, de Paul állandóan halál közeli élményekben részesül. Párszor majdnem ropogósra sült villámlás miatt, nemrég pedig a People magazinban beszélt egy ijesztőre sikeredett kocsikázásáról. Több élete van Paul-nak, mint egy macskának.

 "Egy barátom és én a Mammoth felé vettük az irányt egy hatalmas vihar után." - kezdte Paul. "Új felniket és gumikat raktam fel, de észrevettük, hogy nyáriak és az autó elkezdett lefelé csúszni a domboldalról, mi pedig torkaszakadtunkból üvöltöttünk." - mesélte el Wesley.

 Bár Paul mindig szembeszáll a halállal, sérülni gyakran megsérül. Nemrégiben ismét történt egy ilyen, Nina Dobrev jóvoltából - vagy csak Paul volt ügyetlen. "Volt egy jelenetem Ninával, mikor lassan leeresztettem őt az ágyra, az ujjam pedig teljesen visszahajlott. A jutalmam egy hét pihenő volt." - mondta a színész.

 Ezek, valamint Nina régebbi fejsérülése után a Vámpírnaplók forgatása veszélyesebb helynek bizonyul, mint maga Mystic Falls.

2013. február 5., kedd

HA EGY EREDETI VÁMPÍR KAPJA MEG A GYÓGYÍRT, MI LESZ A VÉRVONALÁVAL?

Nagyon sok kérdés repked a levegőben a The Vampire Diaries című sorozatban a gyógymód kapcsán, melyek közül a két legfontosabb, hogy: ki kapja meg és hogy véget vet-e valamilyen módon a világnak (Silas)?

 A Twitteren a legelterjedtebb teória, miszerint ha egy Eredeti vámpír emberré válik, akkor ugyanez történik a vérvonalával. Ahogyan azt láthattuk Finn-nél, ha egy Eredeti meghal, vele hal a vérvonala is. Nem tudjuk még, hogy ez a szabály érvényes-e a gyógymódra is.

 Rebekah elszántan akarja a gyógymódot, egyrészt magának, másrészt, hogy Klaus-t sebezhetővé tegye. Joseph Morgan pedig arra válaszolt Twitteren, hogy mi lenne, ha Klaus megkapná a gyógyírt: "Ha Klaus megkapja a gyógymódot, szimplán vérfarkassá változik, s teljesen mindegy, mit jelent ez a hibrideire nézve, mert... nos, tudjátok.". 

De ha Rebekah és a többiek le akarják tuszkolni Klaus torkán a gyógyírt, az hatással lehet Stefan-re, Elenára, Damon-re, Caroline-re és Tyler-re, mivel mind Klaus vérvonalához tartoznak. Ha igaz a teória, akkor ha Klaus megkapná a gyógyírt, a többiek emberré változnának, így pedig nem sok vámpír maradna a sorozatban, ugye? Nem is beszélve a The Originals című spin-off sorozatról, melyen dolgoznak jelenleg is. 

Persze Elijah még mindig ott lehetne, hogy felajánlja a vérét, hogy halhatatlanná tegye őket - kivéve ha a gyógymód állandó. Őszintén szólva, sokakat érdekel, milyen információk látnak napvilágot a gyógymódról a 4.14 - Down The Rabbit Hole című epizódban, mert az ismertető szerint 'egy új információ a gyógymódról meg fogja változtatni a téteket mindenki számára'.

2013. február 4., hétfő

Celebrity Beach Bowl 2013!

A 2013-as Celebrity Beach Bowl-t Feb 2-án tartották New Orleans-ban a DTV SuperFan Stadionban, amin Ian és Nina is részt vettek.

THE ORIGINALS: DANIELLA PINEDA BOSZORKÁNY LESZ!

Újabb casting hírt kaptunk a The Originals kapcsán. Daniella Pineda egy Sophie nevű boszorkányt fog alakítani!Sophie az erejét régóta nem használta, de még rendelkezik vele. A lány kész vezető, szexi és megmondja a véleményét bárkinek. Ő és a társai csendesen vetik el a forradalom magjait.

A LEGUTÓBBI FRISSEK A ZAPI2IT-TŐL


"The Vampire Diaries": A múlt héten búcsút kellett mondanunk Kol-nak (Nathaniel Buzolic) - és annak ellenére, hogy a feltámasztás, mint téma, jelen van az idei évadban, most láthattuk utoljára Kol-t a modern időkben. Még több rossz hír? Kol nem az egyetlen karakter, akitől búcsút vettünk a szünet előtt, mert valaki még meg fog halni. De azért vannak jó hírek is! Stefan barátja, Lexi ismét fel fog majd tűnni, méghozzá egy flashback epizódban. És még több Lexi az mindig jó dolog.

2013. február 2., szombat

04x20-Kiderült a cím!!!!!!!!

Megtudtunk egy újabb epizódcímet. A rész 2013 április 25-én kerül vetítésre! Címe: 04x20-The Originals

04x12-A View To Kill: Dallista

Wild Belle – Another Girl
 Goldfinger – 99 Red Balloons
 The Bird and The Bee – Maneater
 Rever Keith – Half Asleep The Cure – Lovesong
 Bon Jovi – Wanted Dead Or Alive
 Cary Brothers – If You Were Here

2013. február 1., péntek

04x12-Új rész!!!!!!!!!

A 04x12-es új részt ezen a linken lehet megtekinteni!!!!:)) --->http://indavideo.hu/video/Vampirnaplok_s04e12_Rhenie_forditasa

04x13-Előzetes!!!!

A feliratos előzetest meg lehet tekinteni az alábbi linken!!!! :)) ---> 04x13-Előzetes.

Friss hírek a TV Line-tól!!!

Kaphatnék egy kis infót a The Vampire Diaries-ből ismert Caroline Forbes-ról? Esetleg Klaroline vagy Steroline hírt? - Amy 
Amy, találtam neked valamit a függöny mögött. Sőt, ezt már Julie Plec meg is tette. "Caroline a Tyler és Klaus közti szörnyű feszültségek kellős közepén fogja találni magát. Ráadásul a lány a saját életét fogja kockára tenni, hogy megoldja a két férfi közti problémát." - árulta el Plec.